Upgrade platformy do oceny i podpowiedzi.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Doamdor · Opublikowano
Nic się nie zmieniło w kwestii 60fps, lecz zmieniły się gry, na gorsze, wypuszczają niedopracowaną grę Stalker 2 i 83% opinii z 59 520 jest bardzo pozytywnych. Nieważne jak wydajną kartę graficzną wyda nvidia, to od producenta gier zależy, czy dana gra będzie grywalna, czy też nie. Jeżeli gracze dalej będą zachwalać niedopracowane gry, to przyszłość gier nie będzie kolorowa. -
Przez sideband · Opublikowano
A tego to nie wiem tylko na większych arkuszach są daty przydatności. Po skrojeniu to na pudle brak daty, ale wydaje mi się, że oni to robią na bieżąco. Do tej pory trafił mi się jeden wadliwy wad. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Nie będe tego ściągał 24h źeby to sprawdzić. Poproś kogoś ze światłowodem. Grałem i skończyłem na premierowym buildzie więc nic do nich nie mam. -
Przez pawciog · Opublikowano
A to nie jest czasem podobny (albo ten sam) problem jaki był z kodem błędu '0d' na płytach x670e? Tylko, że u Ciebie nie widać kodu. https://rog-forum.asus.com/t5/gaming-motherboards/asus-rog-x670e-hero-shows-code-quot-0d-quot-after-system-restart/td-p/1030169 Występował/występuje też na innych płytach głównych, w tym ASRock. -
Przez Mar_s · Opublikowano
@Send1N Ma Win 11, a my Win 10 obaj, czyżby to był problem? Ja też mam z Epica, mam jeszcze to samo na GOG, tam można pobrać pliki bezpośrednio niby...ale nie chce mi się
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi