5800X3d z czym sie to je :D
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez crush · Opublikowano
Ale to już chyba ustaliliśmy? Ja nie jestem internetowym ekshibicjonistą, Ty jesteś. I git. Wolność wyboru, moje ciało, moja sprawa itd. Mniej więcej i tak byś nie wiedział bo to internet i mógłbym skłamać. Ba. Sam możesz kłamać. A kto Ci powiedział, że z internetu? Widzisz. W Stanach po spektakularnie przegranych wyborach jest teraz trend na chwalenie się jak to się zerwało kontakt z osobami głosującymimna Trumpa. Ja się w to nie bawię bo jest to idiotyczne. Wśród znajomych mam całe spektrum polityczne naszego kraju - od lewicy po konfederację. Aktywny kontakt utrzymuję z tymi którzy mimo różnic potrafią wyjść po za bańkę, ale znam też sporo przypadków skrajnych. Osobna kwestia to to, że jako ktoś chwalący nowoczesne rozwiązania, gardzisz budowaniem sobie opinii bazując na internecie? Ty jesteś w internecie, więc daje mi to ogląd na Twoje poglądy, prawda? Czy w internecie tylko udajesz? Uciekam przed ekshibicjonizmem, cenię sobie prywatność. Ja wiem, że Ty jesteś z pokolenia wrzucania całego życia na Insta, ale to Twój wybór. Niesamowity benchmark - jagular. jagular zamiast mną powinien bardziej martwić się kupą na butach po kolejnej wizycie w najbardziej cuchnącym kraju świata. A w sumie bardziej tym czy podróże z kobietą do światowej stolicy gwałtów jest dobrym wyborem. Rozmawiałem z nim w wątku politycznym jak Ty tworzyłeś cringowe suby do anime. Moje poglądy się nie zmieniły. Wspierałem LGB i dalej wspieram. Przy czym już lata temu twierdziłem, że gospodarka, infrastruktura, edukacja czy służba zdrowia nie pytają co wsadzasz w którą dziurę. I jak te kwestie leżą, to związki partnerskie to będzie polanie krowiego placka miodem. Jestem za migracją ludzi użytecznych, którzy chcą sie integrować z natywną społecznością i pracować. To również powtarzam od lat. A język oczywiście, że się zmienił. Trochę tak jak powstrzymać PiS przerodziło się w ***** PiS. Bo kto by pomyślał, że intensywność problemu może wpłynąć na intensywność wypowiedzi i działań, prawda? -
Przez Tooth · Opublikowano
Za biedni są aby wprowadzić takiego lektora zresztą gra by ważyła jeszcze więcej niż teraz waży -
Przez bbandi · Opublikowano
Widok z auta jak taka fala ognia się zbliża, kurde jak na filmach, gość miał farta. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Pisalem wyzej, u mnie sie rozlaczyl 2x w ciagu tygodnia, ale nie chcialem z tym problemem zostac, bo nie wiem jakby to bylo dalej. Moze nie byloby zle, ale wolalem skorzystac ze zwrotu. -
Przez Strilok · Opublikowano
https://attachments.stalkerteam.pl/monthly_2024_11/FDownloader.Net_AQMlMlawn8uZfnqVxGnmKHZzacs-icipIR2WqU8io2gHRwzEAs0901pMs-hTFjVUg7hy6kUk0TPPeTPKzWY4CG0j_720p_(HD).mp4.bfe46ee26d98c626a9593e7bf7e5c3e4.mp4 Jak by był tam w Stalkerze 2 Utta to byłby piękny klimat
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi