Ustawienie dźwięku mono
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez brzecol · Opublikowano
Być może ilość absurdów jak na film o popularnej i znanej tematyce odrzuciła trochę ludzi. Natomiast jeśli ktoś za bardzo nie wnika i nie zadaje sobie w trakcie często pytania "what the fuc..." to całkiem fajnie się ogląda. -
Przez bleidd · Opublikowano
Ode mnie płytę kupił jakiś 11 latek na olx i dostaję wiadomości typu "Witam czy jutro być może płyta dotrze do mnie" albo "Proszę pana a co jest w pudełku razem z płytą" czy też "Proszę pana bo jest sprawa, Nie ma jednej śruby na dysk m2" i po 5 minutach "Przepraszam znalazła się" Potem napisał, że będzie sprawdzał ją dopiero w święta bo nie ma na razie CPU, aż się boje co z tego wyjdzie -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Napisałeś swoje zdanie, a ja ci udowodniłem, że się mylisz. Najlepiej to widać przy tych statystykach dot. 234 kk. "Bo baba ci tak powiedziała"? Nie będziesz się "kłócił" bo nie masz już nic do napisania, algorytm się wyczerpał i powoli pojawia się myśl, że jednak nie masz racji masz a nie rację Masz algorytm i ciągle włakujesz to samo, bo jesteś zaślepiony jakąś bzdurną nienawiścią do kobiet wpojoną ci przez internet i podsyconą porażkami towarzyskimi. Bo ciągle wrzucasz żałosną mizoginistyczną propagandę na to forum - to taki "cry for help" -
Przez Send1N · Opublikowano
Mnie kiedyś jakiś dzieciak zgłosił do allegro zanim jeszcze złożył sprzęt po prostu z troski napisałem dzień dobry czy wszystko ok? a ten a co? coś pan podejrzewa że może nie być ok? i cyk po 5 minutach wyskakuje czat z allegro w którym ten koleś pisze że części które mu sprzedałem się nie odpalają i dostaję blokadę na konto do odwołania po czym na drugi dzień pisze że fałszywy alarm bo w gnieździe ATX24 był jakiś paproch i już wszystko działa -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
ja to z 5x ogladalem, bardzo podobał mi sie motyw, z sekwencyjnym wyrzucaniem ładunków jądrowych i odcinieniem kolejnych czesci tej "ziemskiej maszyno-dżdżownicy" z najwiekszym ładunkiem na końcu, i to wymyślili w biegu jako alternatywe. Super tez pokazali kolejne płaszcze w ziemi, diamentów np. tam wyszli na zewnątrz i z jakimi problemami trzeba by sie borykac, przede wszystkim olbrzymie cisnienie i temperatura. Film według mnie mocno underrated. Cos jak "wyspa" ze scarlet johanson, budżet 250milionow dolarów, temat genialny, a nic nie zarobili prawie, ludzie na ten film nie byli gotowi chyba 2004-2005 rok, czyli podobne lata, wtedy swietne filmy powstawaly
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi