Gość Andrzej Opublikowano 23 Maja 2017 Opublikowano 23 Maja 2017 Witam. Zapraszam do mojego sklepu że sprzętem komputerowym www.brskomputery.pl Paczki na najwyższym poziomie bezpieczeństwa. Większość paczek pakujemy w kartonowe pudełka z poduszkami powietrznymi a sam przedmiot owinięty folią bąbelkową. W razie pytań proszę śmiało o kontakt Tel 885476600 E-mail [email protected] Zapraszam ;)
Tomek 2 Opublikowano 23 Maja 2017 Opublikowano 23 Maja 2017 W sumie nie wiem, czy dział szybkich pytań/odpowiedzi jest odpowiedni do zamieszczania ogłoszeń ale skoro moderatorzy nie zareagowali to zakładam, że jest na to przyzwolenie ;) Taka drobna uwaga z mojej strony, w regulaminie "II. Postanowienia ogólne", warto wypełnić pola oznaczone [ ] i ustawić jeden styl i rozmiar czcionki dla całego regulaminu. Co do osób które planują rejestrację, to proponuję nie stosować hasła, którego używacie na innych portalach. Proszę nie traktować tego jako uszczypliwą uwagę skierowaną w stronę właściciela sklepu, tylko jako uszczypliwą uwagę skierowaną do IAI-Shop i ich polityki przechowywania haseł.
Rekomendowane odpowiedzi