Skocz do zawartości

Nowy sklep BRS Komputery

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Andrzej
Opublikowano

Witam. Zapraszam do mojego sklepu że sprzętem komputerowym

www.brskomputery.pl 

Paczki na najwyższym poziomie bezpieczeństwa. 

Większość paczek pakujemy w kartonowe pudełka z poduszkami powietrznymi a sam przedmiot owinięty folią bąbelkową. 

W razie pytań proszę śmiało o kontakt 

Tel 885476600

E-mail [email protected]

Zapraszam ;) 

Opublikowano

W sumie nie wiem, czy dział szybkich pytań/odpowiedzi jest odpowiedni do zamieszczania ogłoszeń ale skoro moderatorzy nie zareagowali to zakładam, że jest na to przyzwolenie ;)

Taka drobna uwaga z mojej strony, w regulaminie "II.  Postanowienia ogólne", warto wypełnić pola oznaczone [ ] i ustawić jeden styl i rozmiar czcionki dla całego regulaminu.

Co do osób które planują rejestrację, to proponuję nie stosować hasła, którego używacie na innych portalach. Proszę nie traktować tego jako uszczypliwą uwagę skierowaną w stronę właściciela sklepu, tylko jako uszczypliwą uwagę skierowaną do IAI-Shop i ich polityki przechowywania haseł. 

• tomcug zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Co do godzin pracy, to były prowadzone ciekawe eksperymenty z 6h ale bez przerwy obiadowej, bez czasu na kawkę i gadkę szmatkę. Efekt był taki, że wydajność większa niż przy 8h, a pracownicy bardziej zadowoleni.  
    • Aby jeździć wolniej - tak i nie. Tak, bo zdarza mi się po mojej mieścinie jechać  przypadkiem za radiowozem i chłopaki z reguły jadą po prostu z głową, tzn. tam, gdzie są liczne wysepki i przejścia dla pieszych jadą 40-50km/h, jak wyjeżdżają na obrzeża, gdzie nie ma przechodniów, a droga jest szeroka, to przyspieszają do 70km/h. Natomiast nie, ponieważ Zasada opisuje, że wielu kierowców stwarza większe zagrożenie, gdy na krajówce muszą jechać te 80-90 km/h, bo po prostu zaczynają tracić koncentrację, wszystko dzieje się zbyt wolno, więc zaczynają rozmyślać zamiast skupiać się na sytuacji na drodze. Dla mnie te 100-110km/h jest optymalne, wtedy jadę zrelaksowany, ale mam 100% uwagi na drodze.    I właśnie o to mi chodzi - że dla niektórych najważniejsze jest trzymanie się np. 120km/h na ekspresówce w niedzielne popołudnie, gdzie ruch jest znikomy. Nieważne, że jeden młody będzie przez pół trasy pisać sms-y. Nieważne, że 80-letnia babcia Gienia, która wyjechała odwiedzić wnuki w sąsiednim mieście i ma czas reakcji powyżej 1 sekundy i w krytycznej sytuacji prawdopodobnie po prostu puści kierownicę i nie będzie wiedziała co zrobić. Najważniejsze, żeby jechali 120km/h. To, że ogarnięty kierowca w takich warunkach będzie lecieć 160km/h, mając czas reakcji 0,2 - 0,3 sekundy i duże szanse na prawidłową reakcję w krytycznej sytuacji nie ma znaczenia. O ten beton mi chodzi.    A to, że przepisy są i muszą być jednakowe dla wszystkich, to oczywiste, policja nie będzie rozpatrywać, kto ma jakie doświadczenie, umiejętności itd. Dlatego jak Hołowczyc dostał mandat za przejazd krajówką 200km/h swoim GTR-em i próbował się od niego odwołać, to uważałem to za żenujące. Droga prosta, brak aut, świetna widoczność. Mimo wszystko, wpadłeś w głupiej sytuacji, to to zaakceptuj, nawet jeżeli faktyczne zagrożenie tam było znikome.    Argument, że przejeździłem już blisko 1 mln km bez kolizji/wypadku po PL i EU i jeżdżę ponad 20 lat, też pewnie nie dotrze. No bo przecież jutro jadąc te 160km/h na pewno na kogoś wpadnę na ekspresówce/autostradzie. Tak, ja. Na pewno nie ten emeryt, ani nie ten świeży kierowca, który trzyma kierownicę trzęsącymi się rękoma.    
    • Zaczną od swojego środowiska, prawda? 
    • Izrael to wróg Rosji. Ukraina to wróg Rosji. Rosja pomaga Iranowi. Iran pomaga Rosji.   Nie zdziwiłbym się, jakby przy tej Ukraińskiej pajęczynie pomagały służby Izraela. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...