Najbardziej wydajny wentylator 140x25mm na radiator grubości 38mm w konfiguracji PULL.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Tomasz21 · Opublikowano
Już widzę że ram mam na 3000mhz a płyta pokazuje xmp dlaczego minimalnie 3200 może dlatego, tylko dlaczego tak nisko schodzi taktowanie jak ta płyta obsługuje też w normalnym trybie 2933mhz -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Myślę, że ktoś kto dobrze ogarniał zimą nadal ogarniać będzie, przyszły śniegi i od pierwszego dnia zero dyskomfortu na drodze u mnie, kilka "przypominających" boków kontrolowanych na uliczkach w okolicy domu (praktycznie odkąd tu mieszkam policji nie widziałem) żeby ogarnąć jak to auto się zachowuje w takich warunkach (druga zima z nim a w zeszłym roku praktycznie jej u mnie nie było). Tu pewnie bardziej w ogóle będą ludzie, którzy zrobili prawko i tak naprawdę nie mieli nigdy okazji jeździć zimą, bo jej nie było Pamiętam jak jakieś 15-20 lat temu ojciec opowiadał, że na GB gdy wyjeżdżali z parkingów przy 1cm śniegu to angole z innych ciężarówek im pokazywali, że są głupi i w taką pogodę się stoi na parkingu a nie jeździ Ot nie byli nauczeni zimy, co dla nich już było paraliżem dla kierowców z PL było "gdzie śnieg? jaki śnieg?" -
Przez Kadajo · Opublikowano
Ja odwrotnie, uwielbiam wrócić do tego co dobre. To jak muzyka -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
To ja chyba dziwny jestem, nie wracam do gier, tak samo jak nie oglądam filmów drugi raz, to wszystko co było warte uwagi to zastaje mi w pamięci i czy to było rok czy 20 lat temu to pamiętam to tak dobrze że nie widzę sensu ponownego przechodzenia czegoś, tym bardziej po zmianie gpu, grafika grafiką, która u mnie jest po za podium wyznaczników dobrej gry, co z tego że gra wygląda pięknie jak cała reszta ssie -
Przez Katystopej · Opublikowano
And the winner is... Czym dłużej będziesz się zastanawiał tym bardziej Ci się wszystko rozmydli.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi