Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć tak jak w tytule jaką kartę polecacie do 1800 zł, max 2000 zł, używane karty graficzne wchodzą w grę, mam nowy monitor 1440p i pod taką rozdzielczość potrzebuję karty, ostatnio gram w Horizon Zero Dawn, Borderlands 3, Forze Horizon 5 i Cyberpunka 2077, mam Ryzena 5 7600 i zasilacz MSI 850W ATX 3.0.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• @Fatality to tym gorzej dla tego co sam napisałeś wcześniej, bo właśnie sam dostarczyłeś informacji, że w ciągu 24 lat maksymalne temperatury wzrosły o ponad 3 stopnie Celsjusza, co właśnie w dziedzinie klimatologii oznacza właśnie ocieplanie się klimatu. Sam dostarczyłeś sobie dowodów na to, że w Polsce robi się cieplej i że Twój pierwotny argument, od którego zaczęła się ostatnia dyskusja, jest do wyrzucenia    
    • Proteza kusiła, ale w sumie tak jak piszesz, gra specjalnie mocno "czasowo" nie ciśnie, idzie się ze wszystkim obrobić. Możliwe, że pierwszy rozdział zakończę praktycznie wszystkimi dostępnymi upgrejdami, bo część jest zablokowana przez te planetarne cząstki/whatever.
    • @AndrzejTrg The Surge 1 i 2, Steel Rising, Demon Souls- jak się ma PS5 to podstawa, Lords of the Fallen 1 i 2, Salt and Sanctuary(jest też druga część), Remnant 1 i 2, Nioh 1 i 2 i Wo Long.  Z tego co wymieniłem to grałem  The Surge przeszedłem- dosyć ciekawe,  Steel Rising- podobała mi się mimo, że to średniak, Demon Souls, Lordsy, Salt and Sanctuary- metroidvania, Remnanty, akurat Nioh mi nie podchodzi, Wo Long jest trochu podobny do tego. Lies of P jest bardzo fajne, przeszedłem posiłkując się duchami na bossach, ale były też takie gdzie robiłem solo, na razie nie kupuję DLC. Do tego dochodzi Mandragora- metroidvania, mocno zajeżdża soulslikiem, mam to na liście do kupna i zagrania, tych nie mam i nie grałem, ale Thymesia, Scars Above- widziałem na streamie jak grał znajomy i dosyć przyjemne, Enotria the Last Song- testowałem demko, gierka mocno zleciała z ceny, The First Berserker Khazan- demko, nie do końca przemawia ten styl gry.    To chyba tyle co mi przyszło na myśl i niektóre z gier mam na steamie, niektóre są lepsze inne słabsze, musisz sobie dobrać pod własny styl, ale jeśli chodzi o Lords of the Fallen, to przeszedłem jedynkę, do dwójki jeszcze nie usiadłem, obie części są bardzo "wolne"- szczególnie pierwsza część i blisko im do DS1 czy DS3.    
    • Wybrałem tą samą. Jestem ciekaw czy to ma znaczenie i czy po serum nie będzie więcej kłopotów. 
    • Dane były brane jako rekord ciepła każdego roku, czyli obejmowały wszystkie stacje, zależnie od tego gdzie wartość była najwyższa No tylko zarzucono mi kłamstwo, że w ciągu roku takie wysokie temperatury nie występują, jednak udowodniłem że jest inaczej. Z drugiej strony pokazuje, że mamy tenedencje gdzie co kilka lat te wyższe temperatury nieco częściej Nie chcę siać żadnych teorii spiskowych, ale kiedyś dokładniej sprawdzę. Czy przypadkiem te wyższe skoki temperatur nie pojawiły się na stacjach badawczych które zostały właśnie otwarte w okolicach 2000-2008 roku. W latach 90. na pewno było ich mniej, a z czasem dochodziły nowe. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...