proszę o pomoc w budowie zestawu do max 6500 zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
VATEU numer chyba można normalnie sobie zrobić nawet jak się jest zwolnionym z VAT na działalności. Ogólnie te Nipy są powalone w Polsce, jak ja się ciesze, że już dawno nie mam tam firmy W DE wystarczy tylko Imię i Nazwisko i normalnie kupujesz gdzie chcesz czy na amazonie czy innym ebay i wrzucasz sobie w firmę(działalność) odliczasz VAT itd. -
Przez wowo470 · Opublikowano
ale ja nie mam tutaj takiego gniazda w zasilaczu ! Bo jak pisałem wcześniej jak kupowałem taki zestaw czyli 2020r to wtedy takich gniazd jeszcze nie było wtedy była premiera rtx3000 i dopiero w rtx 4000 wprowadzili takie gniazda. Więc sory ale to Ty nie czytasz co się pisze w tym temacie -
Przez hubio · Opublikowano
@indexinfio ale przecież nie wszyscy sprzedawcy są płatnikami podatku VAT! Nie wiem dokładnie jak to jest na Amazonie, ale generalnie chyba teretycznie może być sprzedawca na Amazonie pl z obsługą tylko dla Polaków, który nie ma rejestracji do podatku VAT UE...? -
Przez HappyLittleGamer · Opublikowano
Dodali FSR4 do Alana Wake 2? Piekło zamarza. Dlaczego tak drastyczny krok?? W sumie dobrze bo DLC nie przeszedłem jeszcze. Na liście rzeczy które obstawiałem że wydarzą się w tym roku, FSR4 w Alanie Wake 2 był na miejscu 578947589346758598763789462984708239479764589236759723059. Tzn obstawiałem wszystko tylko nie to. -
Przez gotrunks · Opublikowano
O ile nic się nie zmieniło to aby mieć vat eu trzeba to jakimś formularzem zgłosić do urzędu skarbowego samo dodawanie PL nie zadziała.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi