patryk43210 Napisano August 29 Zgłoś Udostępnij Napisano August 29 Cześć kupiłem używanego 4 miesiecznego 5600xt i jak ściągnie limit fps to zaczyna dobijać do 82stopni. Wentylator który jest umieszczony obok karty musiałem przemontowac do góry moze to przez to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karro Napisano August 31 Zgłoś Udostępnij Napisano August 31 82 to sie nie przegrzewa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keleris Napisano wczoraj o 05:55 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 05:55 (edytowany) Cześć, czy to jest asrock challenger? W moim przypadku jak miałem zainstalowane sam sterownik + msi afterburner karta trzymała cały czas 1000obr. i trzeba było ustawić własną krzywą wentylatorów w msi, jeżeli to jest taka sama karta co u mnie (4mc karta więc jest duże prawdopodobieństwo) to z tego co wyczytałem był tam inny bios pod kopanie i możliwe że dla tego wentylatory są tak ustawione. Edytowano wczoraj o 06:10 przez Keleris Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się