Jaką kartę NVIDIA kupić 600-700zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez duniek · Opublikowano
zdobyłem zdjęcia panelu sterujacego od wyższego modelu C500 roznica to oczywiscie 2 przyciski, 9 dodatkowych diodek sygnalizacyjnych i rezystory oraz układ sterujący ULN2003A roznica w cenie w produkcji miedzy tymi dwoma panelami to max 3 dolary o ile wogole tyle na tygodniach zdobęde ten układ i zlutuje na dole porownanie dwóch paneli c500 vs c300 z zewnątrz (pcb od c500) -
Przez Badalamann · Opublikowano
@crush I znowu się mylisz. Nie da się. Jednak kontynuując Twój tok pisania. Co Ci niezadowoleni robią dziś? Co robili gdy przedmiot był opracowywany? On teraz zaczął być wdrażany, decyzja zapadła, nauczyciele się zaczynają szkolić. Gdyby ktoś miał to powstrzymać to delikatnie mówiąc teraz jest najwyższy czas. O ile nie jest już za późno. A nie widziałem nawet dużego protestu pod ministerstwem edukacji. Słyszałeś o takim? -
Przez azgan · Opublikowano
Szkoda nawet to komentować co zrobili z AI a raczej praktycznie jego brakiem gdzie walka stanowiła wyzwanie nie dlatego że przeciwnicy byli gąbkami na pociski mającymi wallhacka Już pomijam to że nie pojawiali się z dupy za plecami w promieniu 50m bo tak -
Przez caleb59 · Opublikowano
Odnośnie skradania się to podczas loadingu widać te różne podpowiedzi i natrafiłem na jedną, która sugerowała by podkradać się podczas deszczu co czyni nasze kroki niesłyszalnymi dla przeciwników. Wychodzi na to, że miało być skradanie ale chyba coś nie pykło skoro została podpowiedź podczas loadingu, a faktycznie w grze to nie działa.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi