Internet z komputera na smartfon?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vulc · Opublikowano
Ale przecież do Pro się porównujemy? Pro jest więc okej, a oferujący podobne lub często większe możliwości PC, już jest szrotem? Ja się zdecydowanie zgadzam z tym, że konsola jest nadal tańszym, prostszym i wygodniejszym rozwiązaniem. Mnie nie musisz przekonywać, na konsolach się wychowałem. Mimo wszystko wypada podejść do tematu uczciwie, a nie naciągać argumenty pod tezę. -
Przez Spychcio · Opublikowano
Mi byłoby szkoda kasy na takiego bieda PC, ale co kto lubi oczywiście. -
Przez Pahel · Opublikowano
Czy do zestawu 78003XD + 4080S zasilacz brać 750 czy 850W? Obecnie mam coś takiego: https://www.x-kom.pl/lista/8z544ugfl -
Przez Filip454 · Opublikowano
PepeViking 👍 Już tam strach wchodzić na laba. Dziwnie się tam teraz czuję jakoś. Tak jakoś chłodno tam jest... 29 nadejdzie wcześniej. Tak rozmyślałem sobie, pamiętacie Rafal_D? Tego głuchego usera? Całkiem w porzo był 👍 -
Przez RTXnietylko4060tiUSER · Opublikowano
@Boldwyn Karta 7 miesiecy wiec pady powinny byc dobre. Ja dzisiaj montowalem PTM'A na 7 miesiecznej karcie, pady stan igla. Aplikacje PTM'a pozostawie bez komentarza ale z dziejszego doswiadczenia zauwazylem iz najlepiej jestli pad jest dociety idealnie na rozmiar rdzenia, za duzy kawalek oznacza mega problem ze zdjeciem 2 folii.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi