Komputer do gier budżet ok 7k
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
576.80 Modded By Side Link -
Przez LeBomB · Opublikowano
@Fatality wprost nie napisałeś, ale pisząc to: sam dałeś do zrozumienia, że uważasz, że ocieplenia nie ma lub nie jest ono niczym negatywnym, skoro rozpatrujesz to w kategoriach szurstwa, stąd mój wniosek. Tymczasem sam pokazałeś, że: 1. Maksymalne temperatury w latach 1990-2006 nie przekraczały 37 stopni, zatem pisząc teraz, że czyli danymi wskazałeś, że nie były niczym normalnym do 2006 roku. 2. Pomiary są dość dokładne od lat, były już o tym dyskusje, że od wielu lat system jest wspomagany pomiarami satelitarnymi, które są odpowiednio korelowane z danymi pozyskiwanymi z pomiarów lotniczych i pomiarów naziemnych i na takiej podstawie naukowcy wyciągają wnioski odnośnie temperatur globalnych. 3. To jak to ma się do tego co pisałeś wcześniej: Czy branie danych jako rekord ciepła dotyczy zatem tylko wykresu z lat 2004-2024 czy również tego od 1990 roku? Jak tak, to czemu już tam nie uwzględniłeś tego rekordu 39 stopni o którym piszesz? Czy w pierwszym zadaniu o tych 39 stopniach mówisz o jakimś własnym pomiarze? Wiesz, możesz po mojej wypowiedzi się zaraz nastawić jak chcesz, tylko mi nie chodzi w tym momencie o sprzeczkę, a jedynie o precyzję danych i wypowiedzi. Jeżeli mowa o jakichś konkretnych danych, to ja się z nimi chętnie zapoznam, ale proponuję byś na spokojnie je usystematyzował i opisał co jest czym, wtedy unikniemy niedopowiedzeń -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Mnie w ogóle w grach drażnią bossowie. W 90% gier finałowi bossowie są przesadzeni aż do obrzydzenia. W jrpg'ach coraz częściej też w kolejnych seriach/odsłonach finałowe walki powielają ten sam schemat - boss pada, wstaje, pada, wstaje, pada, cudowna odnowa zdrowia, pada, przemienia się w jakiegoś giga bossa, pada i tak do usrania. Tak było chociażby w Personie 5 - nie jestem w stanie zliczyć na ile etapów i momentów padaj/wstań była podzielona ta walka, ale chyba łącznie ponad 2 godziny się tam męczyłem aż robiłem przerwy bo palce mi już odpadały. Nawet w ostatnich Yakuzach mam ostatnio ten problem, bo finałowi bossowie nagle dostają efekt Supermana (choć kiedy walczyłem z nimi na wcześniejszych etapach gry, byli po prostu trochę silniejsi od innych). W filmach zresztą jest to samo, wystarczy włączyć Johna Wicka Dlatego moją ulubioną walką finałową w filmach zawsze było i będzie zakończenie Equilibrium - oto walka finałowa: Krótko, konkretnie, bez pierd... -
Przez sideband · Opublikowano
Pomiar programowy 1% można sobie o kant........ Widzisz problemy z płynnością, szarpanie itp? Nawet odpalanie RTSS w niektórych grach czy konfiguracjach może powodować problemy -
Przez Vulc · Opublikowano
Soulsy ewidentnie pod pada, gra nie wymaga specjalnej precyzji podczas celowania, które i tak odbywa się głównie lock-onem.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi