TenShee 0 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października Witam, mam taki problem. Przeszedłem na windows 11 dzisiaj i chciałem odpalić valoranta. Po włączeniu pojawił się czarny ekran na jednym jak i na drugim monitorze. Po zrestartowaniu komputera pojawił się tylko jeden ekran więc wszedłem w menedzer urządzeń i okazało się, że sterownik karty graficznej wyłączył się i był błąd kod 31. Tylko i wyłącznie w Valorancie to mi się dzieje, CS działa bez zarzutu to co narazie samemu zrobiłem to: -przeinstalowałem sterowniki karty graficznej -aktualizacje windowsa
Kendi 23 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października Spróbuj zainstalować starszą wersję, wersja z maja tj. 24.5.1 jest bardzo stabilna. Uprzednio wyczyść obecną wersję sterownika albo programem DDU albo narzędziem do czyszczenia sterowników dostępnym na stronie AMD. Daj znać czy pomogło. 1
TenShee 0 Opublikowano 17 Października Autor Opublikowano 17 Października przeglądając wiele wątków to win 11 coś musi miec w sobie złego, duzo osob mialo badz ma problem z win 11. Pomogło mi przejście spowrotem do win 10
Kendi 23 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października (edytowane) Były próby czyszczenie tych sterowników i instalowania starszych? Pytam bo znajomy miał identyczne objawy i czyszczenie sterowników w wersji 24.9.1 i przesiadka na starsze rozwiązało jego problem. Też posiada kartę AMD i Windowsa w wersji 24H2 Edytowane 17 Października przez Kendi
Rekomendowane odpowiedzi