TenShee Napisano October 16 Zgłoś Udostępnij Napisano October 16 Witam, mam taki problem. Przeszedłem na windows 11 dzisiaj i chciałem odpalić valoranta. Po włączeniu pojawił się czarny ekran na jednym jak i na drugim monitorze. Po zrestartowaniu komputera pojawił się tylko jeden ekran więc wszedłem w menedzer urządzeń i okazało się, że sterownik karty graficznej wyłączył się i był błąd kod 31. Tylko i wyłącznie w Valorancie to mi się dzieje, CS działa bez zarzutu to co narazie samemu zrobiłem to: -przeinstalowałem sterowniki karty graficznej -aktualizacje windowsa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kendi Napisano October 16 Zgłoś Udostępnij Napisano October 16 Która wersja sterownika? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TenShee Napisano October 16 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano October 16 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kendi Napisano October 16 Zgłoś Udostępnij Napisano October 16 Spróbuj zainstalować starszą wersję, wersja z maja tj. 24.5.1 jest bardzo stabilna. Uprzednio wyczyść obecną wersję sterownika albo programem DDU albo narzędziem do czyszczenia sterowników dostępnym na stronie AMD. Daj znać czy pomogło. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TenShee Napisano October 17 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano October 17 przeglądając wiele wątków to win 11 coś musi miec w sobie złego, duzo osob mialo badz ma problem z win 11. Pomogło mi przejście spowrotem do win 10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kendi Napisano October 17 Zgłoś Udostępnij Napisano October 17 (edytowany) Były próby czyszczenie tych sterowników i instalowania starszych? Pytam bo znajomy miał identyczne objawy i czyszczenie sterowników w wersji 24.9.1 i przesiadka na starsze rozwiązało jego problem. Też posiada kartę AMD i Windowsa w wersji 24H2 Edytowano October 17 przez Kendi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się