po włączeniu Valorant to wyłacza mi sterownik karty graficznej?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez oldfashioned · Opublikowano
Z drugiego watku ktos widze usunal moj post odnosnie ceny (: So, najtansza dostepna lokalnie 5090 w Austrii to aorus master ice - 3350e, 700e wiecej niz w sierpniu. W momencie jak ja ja w sierpniu kupowalem, 250e taniej mozna bylo wyrwac najtansze modele od innych producentow. Czyli na przestrzeni 5 miesiecy mamy +950E 3350/2400 = +40%. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
To jest codzienność dla wielu dzieci teraz. -
Przez Godlike · Opublikowano
Ja wg tego lecę https://maxroll.gg/d4/planner/zlddu0u4#4 Punkty w paragonach mam tak samo, drzewko umiejętności ciutke inaczej zrobiłem bo sugerowałem się jeszcze innym bulidem jeśli chodzi o drzewko ale to zmiana była drobna, bo z jednej aury zrezygnowałem a wpakowałem w inna. Itemow mithic jeszcze żadnych nie mam, a resztę staram się mieć podobna ale wiadomo nie zawsze się udaje. -
Przez hubio · Opublikowano
Do drugiego pokoju wyposażonego w mocnego kompa lub konsolę i kupienie wszystkich gier z serii lego i granie z dzieckiem? A jak ma się jeszcze dodatkowo wyszaleć warto kupić konsolę xbxo360 i sensor kinect i gry, których jest najwięcej na kinect właśnie na x360 bo na xone to może z 4 gry.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi