Zgłoś
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ElProblemos · Opublikowano
Nieśmiertelny DS4 v2 + DS4Windows do gier nie-Steam. Czego więcej człowiekowi potrzeba? -
Przez Kowal_ · Opublikowano
Szczerze to troszkę się przestałem interesować, jedynie gdzieś tam śledzę potencjał na mody tych mocniejszych wersji. Raczej niewiele zmienili względem roczników 2018-2023, a to były dobre motory, lekko przyduszone przez ekologię. -
Przez Vulc · Opublikowano
@jagular Rozumiem powody odcięcia się od Amazonu, ale jak wyżej napisano, byłoby to dla Ciebie sporym ułatwieniem. Amazon realizuje zwroty bez większych problemów, masz sporo czasu na testy i mniej wyrzutów sumienia, oddając do dużego gracza, który takich zwrotów ma dziesiątki tysięcy. @EvilKillaruna Nawiązując do tematu wyboru słuchawek, nie myślałeś nad stworzeniem krótkiego poradnika z proponowanymi modelami w danym przedziale cenowym + słowo o DAC/wzmakach słuchawkowych? Myślę, że sporo osób by skorzystało. Już oferta słuchawek do 500 zł jest dość konkretna, a ludzie czasem nie wiedzą nawet od czego zacząć. -
Przez Joloxx9 · Opublikowano
Mi aż tak klatki nie przeszkadzają, nie wiem czy to kwestia tv czy co. Na kompie znowu poniżej 80 jak mam to kręcę nosem i 100+( a najlepiej 120+) wymagam.
-
-
Aktywni użytkownicy