kalderon 29 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ale to już kwestia wewnątrz PKP Intercity jakie są zarobki na stanowiskach funkcyjnych. Premier ręcznie ustalający wynagrodzenia na każdym szczeblu w spółkach to mokry sen zwolenników centralnego planowania.
Winter 372 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, kalderon napisał(a): Ale to już kwestia wewnątrz PKP Intercity jakie są zarobki na stanowiskach funkcyjnych. Premier ręcznie ustalający wynagrodzenia na każdym szczeblu w spółkach to mokry sen zwolenników centralnego planowania. Nigdzie nie pisałem o ustalaniu zarobków przez premiera. Jest to jednak spółka państwowa. Nie chce mi się teraz szukać przed meczem, ale ustawa kominowa już nie obowiązuje?
SylwesterI. 60 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Rosja mimo sankcji świetnie sobie radzi https://autokult.pl/pokazal-jak-wyglada-nowa-lada-za-60-tys-zl-absolutny-brak-czegokolwiek,7092917513903040a 1
Michaelred 67 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ciekawe za ile można kupić Polski samochód w kraju bez sankcji
Winter 372 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, SylwesterI. napisał(a): Rosja mimo sankcji świetnie sobie radzi https://autokult.pl/pokazal-jak-wyglada-nowa-lada-za-60-tys-zl-absolutny-brak-czegokolwiek,7092917513903040a Wygląda, jak auto za 60 tysięcy. A teraz pokaż mi polskie auto. 1
Karro 19 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, SylwesterI. napisał(a): Rosja mimo sankcji świetnie sobie radzi https://autokult.pl/pokazal-jak-wyglada-nowa-lada-za-60-tys-zl-absolutny-brak-czegokolwiek,7092917513903040a Jak się artykułek podważy będzie się ruska onuca ? Xd
Winter 372 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, Michaelred napisał(a): Ciekawe za ile można kupić Polski samochód w kraju bez sankcji Koleś nie wie, że w tanich autach nawet klimatyzacji nie ma w standardzie, a o ogrzewaniu przedniej szyby to zapomnij.
crush 273 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, Karro napisał(a): Jak się artykułek podważy będzie się ruska onuca ? Xd A co tu jest do podważania? Łada to śmieć.
SylwesterI. 60 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/aktualnosci/ile-kosztuja-dzis-najtansze-nowe-auta-w-polsce-zapomnij-ze-kupisz-cos-za-50-tys-zl/42309nk 3 minuty temu, Karro napisał(a): Jak się artykułek podważy będzie się ruska onuca ? Xd Nie, miłośnikiem wyrafinowanej motoryzacji zdzielano w ussr.
Karro 19 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Tego w Polsce nie ma więc co mnie to ,połowa Polaków pewnie większym złomem jeździ ...
SylwesterI. 60 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Myślisz, że stan floty samochodowej w bogatej rosji jest lepszy? Edytowane 2 godziny temu przez SylwesterI.
crush 273 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, Karro napisał(a): Tego w Polsce nie ma więc co mnie to ,połowa Polaków pewnie większym złomem jeździ ... Passat B5 ma elektryczne szyby i poduszkę.
Winter 372 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, crush napisał(a): Passat B5 ma elektryczne szyby i poduszkę. Ale ma ponad 20 lat.
SylwesterI. 60 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Trzymam z sentymentu 20-letnią cytrynę berlingo, ma klimę, el. szyby, el.ust lusterka, poduszki dla kierowcy i pasażera, niezniszczalny 2.0hdi (400k km na liczniku), nie zamieniłbym jej na tę ruską taczkę Edytowane 2 godziny temu przez SylwesterI.
Michaelred 67 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 12 minut temu, crush napisał(a): A co tu jest do podważania? Łada to śmieć. Nie to co Polska Izera narodowa
Karro 19 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, SylwesterI. napisał(a): Myślisz, że stan floty samochodowej w bogatej rosji jest lepszy? Myślę że to są płatne artykuły dedykowane dla upośledzonych ludzi. Czytając takie dowiedziałeś się po tygodniu że Ukraińcy są pod moskwą 27 minut temu, Winter napisał(a): Nigdzie nie pisałem o ustalaniu zarobków przez premiera. Jest to jednak spółka państwowa. Nie chce mi się teraz szukać przed meczem, ale ustawa kominowa już nie obowiązuje? Po plandemi standardy się zmieniły
SylwesterI. 60 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, Karro napisał(a): Myślę że to są płatne artykuły dedykowane dla upośledzonych ludzi. Czytając takie dowiedziałeś się po tygodniu że Ukraińcy są pod moskwą Nie, takie wieści rozpowszechniają inni ludzie z rodzaju który wymieniłeś 2 minuty temu, Michaelred napisał(a): Nie to co Polska Izera narodowa oj bidne te poloki, sami nie produkują a mogą kupić japończyka, rumuna, włocha .... , a dumni obywatele super rosji na własnych taczkach za te pieniądze szaleją Jak ta obrona Rosji się pięknie koreluje z postami nie pomagać, ci sami waleczni polscy patrioci
Winter 372 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 9 minut temu, Michaelred napisał(a): Nie to co Polska Izera narodowa Ciul tam, przynajmniej rakiety z Białegostoku wystrzeliwujemy. Nie to co ci ruscy.
crush 273 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 31 minut temu, Winter napisał(a): Ale ma ponad 20 lat. I jest trwalszy i lepiej wyposażony niż to chińsko-ruskie gówno. 29 minut temu, Michaelred napisał(a): Nie to co Polska Izera narodowa No ja tam wolę nie mieć w ręku nic niż mieć klocka. Ale co kto lubi.
Winter 372 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, crush napisał(a): I jest trwalszy i lepiej wyposażony niż to chińsko-ruskie gówno. No ja tam wolę nie mieć w ręku nic niż mieć klocka. Ale co kto lubi. Ale chińskie to Ty panie szanuj, bo niektóre to i nasze europejskie biją na głowę.
kalderon 29 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, Winter napisał(a): Nigdzie nie pisałem o ustalaniu zarobków przez premiera. Jest to jednak spółka państwowa. Nie chce mi się teraz szukać przed meczem, ale ustawa kominowa już nie obowiązuje? Ta ustawa ma tyle warunków i wyłączeń że mało kogo tak naprawdę dotyczy.
RyszardGTS 300 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu https://www.fakt.pl/polityka/tak-duda-i-czarnek-nagradzali-kadru-collegium-humanum-w-tle-ogromna-kasa/q80gdv3 Collegium Humanum? nie znam, zarobiony jestem... a tak w ogóle to przepraszam spieszę się nie mam czasu... Gdyby tylko PISowczynie i PISowcy mieli dyplomy z tej uczelni to koalicja/prokuratura całą sprawę "wycisnęła by jak cytrynę". Niestety sporo koalicjantów ma dyplomy z tej uczelni, np: A. Gajewska... więc niby coś robią a niby "nie widzę zła, nie słyszę zła" 1
Camis 267 Opublikowano 17 minut temu Opublikowano 17 minut temu 2 godziny temu, Karro napisał(a): Myślę że to są płatne artykuły dedykowane dla upośledzonych ludzi. 2 godziny temu, Karro napisał(a): Po plandemi standardy się zmieniły Czyli artykuł wprost dla ciebie, przedstawiłeś się jako szur. Godzinę temu, RyszardGTS napisał(a): Niestety sporo koalicjantów ma dyplomy z tej uczelni Nawet Bosak ma 1
Fatality 95 Opublikowano 10 minut temu Opublikowano 10 minut temu 2 godziny temu, SylwesterI. napisał(a): oj bidne te poloki, sami nie produkują a mogą kupić japończyka, rumuna, włocha .... , a dumni obywatele super rosji na własnych taczkach za te pieniądze szaleją Jak ta obrona Rosji się pięknie koreluje z postami nie pomagać, ci sami waleczni polscy patrioci Można przenieść posty tego banderowca do wątku o ukrainie? bo tylko podymia kolejny wątek
Rekomendowane odpowiedzi