@JestemKotem Niestety, podczas przeszukiwania forum ITHardware.pl nie znalazłem bezpośrednich informacji na temat "koziakaka" czy "kozian". Możliwe, że użytkownik ten jest bardziej znany wśród starszych członków społeczności lub to pseudonim, który został użyty w różnych kontekstach czy historiach.
Jeśli masz więcej szczegółów lub nazw kontekstowych, chętnie pomogę w znalezieniu dodatkowych informacji! Możliwe też, że jest to postać z przeszłości, znana z innego kontekstu lub po prostu nieformalny pseudonim w społeczności forum. 🤔
Nie wiem co to za wycieczki ale żeby ukrócić przyszłe wypady wyjaśniam. Nie identyfikuje się z żadnym ugrupowaniem politycznym w Polsce - na pewno nie z żadnym reprezentowanym w Sejmie RP 😀
co człowiek to opinia, ostatnio jak pisałem w któryms temacie o viper vp4300 którego kilka razy ostatnio miałem, jest naprawdę spoko i o lexarach, to mnie prawie zjedli, bo to kupa , dyski bez dram
o ile ten nowe budżetówki sa naprawdę szybkei, to jednak różnica cenowa naprawdę nie jest duża, to nie 100-150zł tylko często 50-60, a dyski z dram mają po prostu lepsze kości, dłuższą gwarancję, warto posprawdzać ile kto daje itd itp. Skądś się jednak różnice biorą, nie tylko cenowe...
szybkości zwykły śmiertelnik nie zauwazy na pewno, mam m2 4.0 i 3.0 i róznicy nie widzę, a w testach dwukrotna, tak samo zwykłe porządne sata.
Rekomendowane odpowiedzi