Fenrir_14 46 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Formalnie może i się zrzekł. O niczym to nie przesadza ale wciąż są podstawy by stawiać pytania z jakiego powodu miał i z jakiego powodu się zrzekł 😀
Winter 427 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 1 minutę temu, Camis napisał(a): Ciebie poważnie cieszy takie pierdololo?
Kris194 153 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 3 minuty temu, Camis napisał(a): To, że najwięcej homoseksualistów jest tam gdzie jest największy radykalizm to akurat żadna nowość. Teraz czekamy oczywiście na pozew od Krzysia Bosaka bo taki będzie, prawda?
Fenrir_14 46 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu @Camis Dlatego nie oglądam w ogóle tej telewizji. Za mało tam męskich zachowań. Wszystko takie cukierkowate, ciotowate i grzeczne haha. Jeden z drugim się obrzucają gównem, później wleci jakieś hasło typu mowa nienawiści, napiją się kawy i idą do domu. Bądźmy poważni. 3 minuty temu, Kris194 napisał(a): To, że najwięcej homoseksualistów jest tam gdzie jest największy radykalizm to akurat żadna nowość. Teraz czekamy oczywiście na pozew od Krzysia Bosaka bo taki będzie, prawda? Dlatego lewactwo zawsze w sojuszu z ciotami i innymi dewiantami. Jak przychodzi co do czego i zaczyna się męska gra czytaj pojawia się aspekt fizycznej obrony argumentu to są telefony na policję albo zawody sprinterskie na 100m 😀
sk09372 14 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 20 minut temu, Kris194 napisał(a): To, że najwięcej homoseksualistów jest tam gdzie jest największy radykalizm to akurat żadna nowość. Teraz czekamy oczywiście na pozew od Krzysia Bosaka bo taki będzie, prawda? To jakieś stare nagranie.
Fatality 99 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, LeBomB napisał(a): Sam fakt, że organizacja którą prowadzi i jest właścicielem pozwala na takie artykuły (z 2019 roku) https://childrenshealthdefense.org/news/5g-the-big-picture/ Akurat to jest marny argument za bo on pewnie nie ma pojęcia co tam inni ludzie piszą. Fakt, pewnie po czasie się o tym dowiedział i nic z tym nie robił, ale to nie jest równoznaczne, że on tak sądzi i będzie w USA wycofywał 5G
Fenrir_14 46 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, sk09372 napisał(a): To jakieś stare nagranie. Oni są tylko silni w gębie. Przerobiłem to wiele razy, przychodzi co do czego to są kwiaty i przeprosiny albo sprint i krzyki "gdzie jest policja?" 🤣🤣
areczek1987 12 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu https://natemat.pl/576923,cena-papierosow-w-gore-tyle-trzeba-bedzie-zaplacic-za-paczke
Winter 427 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, Camis napisał(a): Tak 4 letnie. I Bosak ma 3 dzieci. No gej jak fiks.
Fatality 99 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 37 minut temu, Winter napisał(a): A synalek Sikora służy w US Army. Fajnie dzieci wychował. Sikorski jest ogólnie lepszym wyborem niz Trzaskowski (ciężko być jeszcze gorszym ), ale jednak takie właśnie standardy wartości jak wychowanie dzieci "nie po polsku" powinny go dyskwalifikować jako Prezydenta
Winter 427 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, Fatality napisał(a): Sikorski jest ogólnie lepszym wyborem niz Trzaskowski (ciężko być jeszcze gorszym ), ale jednak takie właśnie standardy wartości jak wychowanie dzieci "nie po polsku" powinny go dyskwalifikować jako Prezydenta Kandydat PO na pewno wygra. Trzeba wybrać między dżumą a cholerą. Rafau jest nowoczesny wg niego samego. Radek kocha ruskich. Ja i tak w sumie nie wybieram się na wybory, więc mi to lata.
LeBomB 98 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @Fatality czyli wprost twierdzisz, że nie ma pojęcia co się dzieje w organizacji której jest właścicielem i dyrektorem? I to nie budzi żadnych wątpliwości, że będzie potrafił ogarnąć urząd, a nie potrafi ogarnąć własnego podwórka? Skoro nie kazał wycofać takich artykułów, a jest ich znacznie więcej, bo ten twór działa od 2007 roku, to świadczy wyłącznie o tym, że na to pozwala.
sk09372 14 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, Winter napisał(a): Kandydat PO na pewno wygra. Trzeba wybrać między dżumą a cholerą. Rafau jest nowoczesny wg niego samego. Radek kocha ruskich. Ja i tak w sumie nie wybieram się na wybory, więc mi to lata. Radek kocha ruskich?
Karro 33 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Jak lekarz jest ministrem wojny to juz wszyskie standardy są do zaakceptowania Jeszcze pokazuje co zrobi i spakowany plecaczek Byle dzielnicowy z pcina były lepszy na tym stanowisku albo sekretarka z strazy miejskiej Edytowane 2 godziny temu przez Karro
Fenrir_14 46 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Donald zacznie robić porządki za oceanem to się chwila moment Europa naprostuje coś mi wydaje 😀 Rafau mam nadzieję że na jakimś wiecu wyborczym się chociaż w sukience pokaże 1
Karro 33 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Co znaczy naprostuje? Zdejmą te łady i inne podatki?nie sadze miliony urzedników ,namiestników i możnych tego świata sa do wykarmienia
kanon7 57 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Winter napisał(a): Widzę duże podobieństwo z polskim Sejmem. Powiedziałbym że ci z filmiku chociaż wprowadzają trochę kultury tańca, u nas to tylko barany. 1
Fenrir_14 46 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Myślę że będzie silny konflikt interesów w Europie powiedzmy 😀 Europa we własnym gronie się nie dogada, poza tym nie po to Amerykanie pompowali miliardy i odbudowywali zniszczone wojną kraje i gospodarki żeby porzucić teraz pewne strefy wpływów.
Kris194 153 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 20 minut temu, Winter napisał(a): I Bosak ma 3 dzieci. No gej jak fiks. "Tęczowy Antek" też ma córkę, co to zmienia?
Fatality 99 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 17 minut temu, LeBomB napisał(a): czyli wprost twierdzisz, że nie ma pojęcia co się dzieje w organizacji której jest właścicielem i dyrektorem? Tak. Posiada jakiś portal w którym zatrudnieni przez niego ludzie (w tym szury) piszą głupoty? To się kilka więc na to pozwala i nie przygląda się temu pewnie na codzień. I co z tego? Boli się to, ale jego najwidoczniej to zupełnie nie obchodzi.
Karro 33 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 4 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a): Myślę że będzie silny konflikt interesów w Europie powiedzmy w Polske to jak w masełko bo tu namiestnicy 2 minuty temu, Kris194 napisał(a): "Tęczowy Antek" też ma córkę, co to zmienia? tez mi tu śmierdzi ale on chociaż z sensem wieksozść gada ale jeszcze o niczym nie decydował to gadac sobie moze Edytowane 2 godziny temu przez Karro 1
Fenrir_14 46 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) @Karro Poza tym zacznie się odbudowa Ukrainy to Europa przestanie magicznie mówić jednym głosem 😀 dla Polski to co najwyżej jakieś grosze tytułem tranzytu. BTW, Cargo już przyszykowane. Czekają tylko na gwizdek 😎 Edytowane 2 godziny temu przez Fenrir_14
Winter 427 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, Kris194 napisał(a): "Tęczowy Antek" też ma córkę, co to zmienia? Czyli kto konkretnie? Nie śledzę twoich kolegów. 21 minut temu, sk09372 napisał(a): Radek kocha ruskich? No tak. Niestety.
Rekomendowane odpowiedzi