Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Winter napisał(a):

Koleś, dajesz mi arty z serwisu pokroju Komputer Świat. Albo zamilkniesz teraz albo cię zbanuję.

Ty dajesz mi arty z serwisu "płaskoziemska teoria świata", za to już zbanowałeś racjonalne myślenie

Opublikowano
1 minutę temu, GordonLameman napisał(a):

Klasyczny Winter.

Zamiast odnieść się do sedna argumentów, zmienia temat, bo już niewygodne, zaorane, nie ma więcej argumentów.

Jesteśmy w tyle za Chinami i USA.

Czy Twój pomysł sprawiłby, że ich wyprzedzimy? Z pewnością nie. 

Kupiłeś sobię Toyotę Mirai? Nie? Czemu nie? 
CZEMU NIE KUPIŁEŚ SOBIE TOYOTY MIRAI?

To czym jeździsz Gordon?

Opublikowano
1 minutę temu, SylwesterI. napisał(a):

Ty dajesz mi arty z serwisu "płaskoziemska teoria świata", za to już zbanowałeś racjonalne myślenie

Ty i racjonalne myślenie. Weź wypindalaj mi z oczu.

Teraz, SylwesterI. napisał(a):

Znacznie prostsze niż jej zbudowanie.

I nie obrażaj innych, żebyś sam siebie nie zbanował.

Jakby mnie zbanowano to w końcu byś doszedł. Nawet kontakt z kobietą ci tego nie zapewni waginosceptyku.

Opublikowano
Teraz, GordonLameman napisał(a):

Japońską hybrydą szeregową. Silnik spalinowy nie napędza kół. Ciekawe rozwiązanie.

Dobra cwaniaku. Czemu nie autko całkowicie na bateryjki? Tesla nie pasuje, bo Musk to zuo?

Teraz, Mar_s napisał(a):

No trochę przeginasz Winter, można to robić grzeczniej.

Owszem mogłem, ale pojechałem mu, bo nienawidzę konfidentów. Jeśli masz zamiar dać mi procenty lub bana to OK, ale zdania nie zmienię.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Winter napisał(a):

Dobra cwaniaku. Czemu nie autko całkowicie na bateryjki? Tesla nie pasuje, bo Musk to zuo?

Grzeczniej.

Bo póki co zasięgi i technologia ładowania średnio mi odpowiada. Nie mam też fotowoltaiki, więc ładowanie byłoby dość problematyczne.

Ponawiam pytanie:

CZEMU NIE KUPIŁEŚ SOBOE TOYOTY MIRAI? 

Przecież ona ma wodór!

No i powiedz proszę - co robisz w życiu. Chciałbym wiedzieć skąd u Ciebie taka szeroka wiedza o technologiach wodorowych?

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano
1 minutę temu, Mar_s napisał(a):

No trochę przeginasz Winter, można to robić grzeczniej.

To jest jakaś kpina?

Groziłeś Gordonowi, mimo że się grzecznie odzywa, ja dostałem bana za babcie, mimio, że przepraszałem, a koleżka proszony o grzeczne zachowanie ?

• Like 2
Opublikowano

I nikomu nie groziłem, po prostu wtrąciłem się w sytuacji kiedy zaczynało się niepotrzebne eskalowanie.

@SylwesterI. Powtarzam jeszcze raz, nie pouczaj mnie, zawsze możesz zmienić forum.

Winter nie jest żadnym moim kolegą i nigdy nie był.

Opublikowano
3 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Grzeczniej.

Bo póki co zasięgi i technologia ładowania średnio mi odpowiada.

Ponawiam pytanie:

CZEMU NIE KUPIŁEŚ SOBOE TOYOTY MIRAI? 

Przecież ona ma wodór!

No i powiedz proszę - co robisz w życiu. Chciałbym wiedzieć skąd u Ciebie taka szeroka wiedza o technologiach wodorowych?

Niuniuś, bo jej dostępność jest znikoma.

Co robię w życiu? Szefuję zazwyczaj grupą 200 idiotów, ale za mało mi płacą, żebym miał pisać, że ich doceniam.

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)

Ale tak to wygląda, innych karzesz/ grozisz karą za byle co, a jemu paluszkiem grozisz, które to już ostrzeżenie dostał, setne ?

Odnośnie zmiany forum, napisałem, jak to ma tak wyglądać, to banuj, banuj

Edytowane przez SylwesterI.
Opublikowano
2 minuty temu, Mar_s napisał(a):

I nikomu nie groziłem, po prostu wtrąciłem się w sytuacji kiedy zaczynało się niepotrzebne eskalowanie.

Też się tak napinam, gdy hamburger dochodzi do idealnego stanu.  :E

Opublikowano

Niemcy już przegrały elektryki. Sprzedaż ich nowych modeli nie jest taka jak zaplanowana nie mówiąc o rynku chińskim gdzie jest katastrofa. Nie bez powodu na drodze spotyka się coraz częściej samochody, których znaczków się już nie kojarzy. Albo pójdą w nową technolgie all in np. wodór albo ich motoryzacja legnie w gruzach.

No chyba, że wrócą do spalinowych gdzie są liderami i ze względu na skomplikowaną budowę silnika nikt im nie może się równać.

• Like 1
Opublikowano

@SylwesterI. Na razie ma DWA ostrzeżenia, dostał 1 pkt od Kelama którego już tutaj nie ma, a dzisiaj ode mnie dostał 2 pkt, kolejny krok to jest 7 dni zpp jeżeli sytuacja się powtórzy.

@Winter Wrzuć na luz człowieku, nie obrażaj i nie kozakuj, można normalnie dyskutować nawet jak się z drugim człowiekiem kompletnie nie zgadzasz.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Winter napisał(a):

Jesteś tam zaraz po lewej. Spokojna twoja rozczochrana. Jutro cię przerobię na żelki.

Ta zaraz za kadrem, pokazuje palcem fotografowi, kogo ma uwiecznić na zdjęciu :witojcie2:

Edytowane przez SylwesterI.
Opublikowano
2 minuty temu, Winter napisał(a):

Niuniuś, bo jej dostępność jest znikoma.

https://www.otomoto.pl/osobowe/toyota/mirai

Przesadzasz.

Nie kupiłeś bo technologia jest obecnie z tyłka. 

2 minuty temu, Winter napisał(a):

Co robię w życiu? Szefuję zazwyczaj grupą 200 idiotów, ale za mało mi płacą, żebym miał pisać, że ich doceniam.

grupom*

Bardziej mnie interesuje branża i rodzaj funkcji :)