@PiPoLiNiO Spoko, nie potrzebnie na ciebie naskoczyłem. Sugestie masz, a jak zrobisz twój ranking
Tak obrazek wygląda spoko, ale jest mało funkcjonalny. Może to przemawia we mnie stara szkoła.
Jakieś dwa tygodnie temu mi wyskoczyła, miałem jakieś obawy, ale zainstalowałem i jak na razie 0 problemów.
Przeszkadzać nie przeszkadza, ale nie powiem jest on irytujący, jak za każdym razem przy wyłączeniu systemu masz dźwięk i errora, którego nie jest w stanie się przeczytać
Chce tylko napisac ponownie, ze na tym forum i tym kanale jak i politycznym siedza ruscy agenci/lub oplacane przez nich trolle. rosjanie sa bardzo mocni w tym punkcie.
Nie jest to jakas wielka operacja, ze jeden koles siedzi i analizuje itp. Po prostu ma w ciagu dnia obskoczyc wszystkie fora posiadajace taki temat i przemycac ruska narracje jak nadarzy sie okazja. Jest to osoba przeszkolona w manipulacjami informacjami i wplywaniu na niezdecydowane jednostki. Ich celem jest aby temat nie byl jednoznacznie pro ukrainski, ale zeby byl niby dialog, ze obie strony maja swoje racje, usprawiedliwianie rosjan lub pokazywanie ich w pozytywnym swietle.
Miejcie taka swiadomosc. W dzisiejszych czasach mainstream jest bardzo wazny i to tyczy sie tez tego konfliktu, ale tez np wyborow.
Sa ladowane w to ogromne pieniadze.
Rekomendowane odpowiedzi