Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez larry.bigl · Opublikowano
Wychodzi na to, że w KIA/Hyundai T-GDI to mina? -
Przez Kyle · Opublikowano
... a wiesz ile RPM ma turbo-sprężarka przy takiej jeździe i jakie ma temperatury? Bo z tego co czytałem/szukałem to dużo więcej. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
No to juz jest dobrze, mozesz sprobowac 7200 i potem w gore. Zegarów bym nie podnosił zbytnio moze E-cores jesli chcesz je zostawic o 100-200Mhz i zrobił UV konkretne. Najwiecej na tym zyskasz -
Przez galakty · Opublikowano
Nagle się okaże że i RAMu jak i VRAMu wystarczy... Telefony tez ładowali po 12GB, a chinole i tak apki w tle ubijają Może pójdą po rozum do głowy i wystarczy mniej RAMu jak na iPhone. -
Przez Vulc · Opublikowano
Ten ostatni wyżej jest tak podjarany, że nie da się go słuchać dłużej niż 30 sekund. Całkiem nie moje poziomy entuzjazmu. Nowego Avatara zobaczę w domu, na spokojnie, jak się pojawi 4K UHD. Zero ciśnienia, żeby to oglądać w kinie, zwłaszcza że argumenty typu "liczy się widowisko, nie fabuła", do mnie nie przemawiają. Są produkcje, które prócz uczty dla oczu, potrafią dostarczyć coś więcej. Na obu poprzednich Avatarach zdarzało mi się tracić koncentrację czy nawet ziewać, więc szkoda kasy na kino.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi