Migracja użytkowników z forum PCLab (*)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Spychcio · Opublikowano
Niby tak jest, ale jak tutaj wytłumaczyć wzrost ceny serii 4080 o ponad 100% w porównaniu do 3080 (nie mówimy o krypto tylko realnej wartości/wydajności). Reszta segmentów też mocno poleciała w górę i dalej lecą w kulki patrząc na 12GB w 4070 i pewnie 5070 też. Dlatego 3mam kciuki za AMD, żeby wydało świetne karty w średnim segmencie (cena/wydajność), żeby utrzeć nosa nvidii, która nie będzie mogła znów windować cen 5070 i 5070Ti. -
Przez Fatality · Opublikowano
Napisałem komuchy. Nazwanie tych ludzi w hiszpanii lewakami, byłoby obrazą lewaków. To teraz ja wyjaśnię bujdy: nie napisałem, że wyburzanie tam miało bezpośredni wpływ. Napisałem nawet, że nie miało wpływu na to w jaki sposób pojawiła się tam woda. O co więc chodzi? Poza tym chyba jednak więcej niż trochę wyburzono: https://zielonagospodarka.pl/hiszpania-susza-w-centrum-sporu-o-wyburzanie-zapor-by-uwolnic-rzeki-12051 A część z tych wyburzeń wg. hiszpańskich eskpertów / lokalnych administracji środowiskowych w niektórych częściach regionu mogła mieć pośredni wpływ na skalę zalań: https://gaceta.es/espana/espana-lidera-la-lista-europea-de-demolicion-de-presas-con-mas-de-500-en-los-ultimos-20-anos-20241030-1057/ -
Przez RyszardGTS · Opublikowano
No patrz, nawet nie wiedziałem, myślałem że oni tylko w gry a tu proszę "polityka i religia", kumulacja Teraz patrzę na "Dobra Zmiana: Wyrywanie chwastów", fajnie się tam bawią -
Przez EvilKillaruna · Opublikowano
Bardzo możliwe, że rzeczywiście trafiłeś na jakiś proceder tego typu wewnątrz A. Jest mi przykro że taka sytuacja miała miejsce. Ciekawe czy temat został nagłośniony do tej pory przy takiej skali zjawiska. -
Przez DarkeVo · Opublikowano
Zawsze możesz sobie dokupić i zamontować mi nie nie potrzebne akurat
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi