RyszardGTS Opublikowano wczoraj o 09:41 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:41 (edytowane) @trepek Sfinks miał właśnie taki avatar. Off polityczny oraz śmietnik, ostro tam działał... działaliśmy Kieros niestety usunął konto, dziś to "gosc_kieros", bardzo znany user. zakładał tematy i w brał udział w dyskusjach. Edytowane wczoraj o 09:42 przez RyszardGTS 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winter Opublikowano wczoraj o 09:47 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:47 (edytowane) Kierosa pamiętam. Ileż to razy ludziska go gasili, jak peta, gdy porównywał Polaków do nierobów z pontonów xD. Edytowane wczoraj o 09:47 przez Winter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip454 Opublikowano wczoraj o 11:16 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:16 Sfinks już za długo nie odpowiada 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spl97 Opublikowano wczoraj o 11:54 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:54 13 godzin temu, agent_x007 napisał(a): Obecny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxiorekk Opublikowano wczoraj o 12:11 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:11 11 godzin temu, Spindender napisał(a): To tak jak ja, luty 2008. Czy to oznacza starosc? Edukuje sie i ewentualnie zadaje czasem pytania jak nie potrafie sam znalezc odpowiedzi. Tzn. tak bylo, bo tam juz nie bedzie Jaka starość mordo? Jak ja mam dopiero 26 lat hehe. W moim przypadku faza na hardware zaczęła się we wczesnej podstawówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spindender Opublikowano wczoraj o 13:00 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:00 45 minut temu, Maxiorekk napisał(a): Jaka starość mordo? Jak ja mam dopiero 26 lat hehe. W moim przypadku faza na hardware zaczęła się we wczesnej podstawówce Hmm.. No dobra, u Ciebie w takim razie rozkwit mlodosci haha! Ja tez zaczynalem mlodo, ale stosunkowo pozno do wieku odnalazlem PCL, ktory wielokrotnie mi pomogl z tym z czym wczesniej zmagalem sie z kilkoma kumplami na osiedlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxiorekk Opublikowano wczoraj o 13:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:35 32 minuty temu, Spindender napisał(a): Hmm.. No dobra, u Ciebie w takim razie rozkwit mlodosci haha! Ja tez zaczynalem mlodo, ale stosunkowo pozno do wieku odnalazlem PCL, ktory wielokrotnie mi pomogl z tym z czym wczesniej zmagalem sie z kilkoma kumplami na osiedlu Ja to w ogóle zaczynałem na forum pcformatu, które notabene jeszcze jakiś czas temu wisiało w necie. Teraz już widzę, że je też już zdjęli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strutter Opublikowano wczoraj o 17:01 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 17:01 Jak widzicie pomysł zlotu forumowiczów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voodoo2 Opublikowano 23 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu Ja bardzo, koniecznie ze wszystkimi z tematu politycznego 7 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 23 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu @Voodoo2Długo by nie trzeba było czekać na efekty. 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 46 minut temu, Voodoo2 napisał(a): Ja bardzo, koniecznie ze wszystkimi z tematu politycznego Wystarczy ta garstka z tematow AMD/Intel 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvilKillaruna Opublikowano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 31 minut temu, Kelam napisał(a): @Voodoo2Długo by nie trzeba było czekać na efekty. A wystarczyło że każdy zająłby się czymś spokojnym, relaksacyjnym. Może jakieś robótki ręczne... 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyszardGTS Opublikowano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, Voodoo2 napisał(a): Ja bardzo, koniecznie ze wszystkimi z tematu politycznego Coś mi się wydaje że większość siadła by przy piwie i zaczęli rozmowę i wymianę zdań i poglądów... 33 minuty temu, ryba napisał(a): Wystarczy ta garstka z tematow AMD/Intel ... ale ci to chyba by się pozabijali Co jak co ale kawałki krzemu AMD, INTELA, NVIDII od lat wzbudzają mega emocje, niektórzy naprawdę przesadzają Edytowane 22 godziny temu przez RyszardGTS 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 2 godziny temu, Strutter napisał(a): Jak widzicie pomysł zlotu forumowiczów? Dopóki sobie nie przypomnę kto mi może kosę sprzedać to pass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strutter Opublikowano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu @Voodoo2 @Kelam @ryba @EvilKillaruna @RyszardGTS @Pulpit A więc ul. Nowogrodzka default city w ramach Strefy Czystego Transportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvilKillaruna Opublikowano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Brzmi jak pogróżki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyszardGTS Opublikowano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Też tak myślę Moja kancelaria prawna się do niego odezwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strutter Opublikowano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu @EvilKillaruna @RyszardGTS Wręcz przeciwnie, chillout przy bilardzie. https://maps.app.goo.gl/xRWotQgpnaDjLNzWA 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winter Opublikowano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Może na Jasnej Górze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukadd Opublikowano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 1 godzinę temu, Pulpit napisał(a): Dopóki sobie nie przypomnę kto mi może kosę sprzedać to pass Pewnie ktoś z wątku gdzie "obrażałeś" nowego Kratosa na PS4. Niektórzy też może pamiętają, że maczałeś paluchy w tej grze z zombiakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strutter Opublikowano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu @Winter O 21:37. 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bono_UG Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu W dniu 2.11.2024 o 20:32, RyszardGTS napisał(a): Bono!!! Mój mentor i wg mnie najlepszy moderator na pclabie. Bez przesady, byli lepsi, ktoś też mnie w końcu ustawiał do pionu jak przeginałem. A grono "wielbicieli" na pewno gdzieś jeszcze mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyszardGTS Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Byłeś najlepszy, koniec i basta. Ma być na moje bo inaczej foch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allas Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUTO Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi