Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Spl97 napisał(a):

Równie dobrze może to być taki gagatek z PurePC, gdzie używa tego lub niemal identycznego nicku.

Nie wiadomo. Logował się na Labie, to napisałem, czy to on, ale nie odpisał mimo kolejnych logowań. Także traktuję to jako zrzeczenie się praw do tego nicku, jeśli to nie on.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 18.11.2024 o 14:23, Winter napisał(a):

Ja pamiętam. Była na zlocie PCLab dawno temu. Starsza miła pani.

Ta starsza miła pani obecnie nie ma nawet 30 lat :szatanek:Jest powieściopisarką, pisze militarną science fiction. Publikowała tematy o tych książkach na PClabie. Starsza pani to chyba była Bianka i ją pogoniono z forum, za religię. Coś kiepsko z tymi paniami.

O, cześć Gordon, jeśli to Ty :D

Edytowane przez Áltair
Opublikowano
11 minut temu, Áltair napisał(a):

Ta starsza miła pani obecnie nie ma nawet 30 lat :szatanek:Jest powieściopisarką, pisze militarną science fiction. Publikowała tematy o tych książkach na PClabie. Starsza pani to chyba była Bianka i ją pogoniono z forum, za religię. Coś kiepsko z tymi paniami.

Oj możliwe. To było naprawdę dawno temu.

Opublikowano
Teraz, copyname napisał(a):

O nie, jak gordon tutaj juz wbił to seryjnie pclol może znikać z sieci. Gwiazda forum zawitała. Czego więcej do szczęścia nam trzeba? :E

Może hydro?

xD

• Haha 3
Opublikowano
3 godziny temu, Winter napisał(a):

@GordonLameman Long time no see...

Dalej się mylisz w kwestiach politycznych? :E

3 godziny temu, bergercs napisał(a):

Test Gordona: auto proboszcza?

Dalej żałuję, że tej 159 nie wziąłem wtedy. Ostatnio byłem blisko Stelvio, ale to model, który ma już 10 lat i elektronika trąci myszką, a poza tym żonie się nie podobała, więc wzięliśmy takiego dziwnego Japończyka :)

Godzinę temu, Áltair napisał(a):

Siema!

Myślę, że Rynn została pomylona z partnerką Tommo - Kai Wren chyba. 

12 minut temu, Jinx napisał(a):

Może hydro?

xD

Nie zamknęli go za piractwo? :E

7 minut temu, Camis napisał(a):

Alergia na piractwo mi została akurat :)

No, ale kurde tyle się pozmieniało. Miło widzieć, że żyjecie :E

Opublikowano
Teraz, kamassss napisał(a):

Pamiętam jak w którymś roku, przed Bożym Narodzeniem @GordonLameman miał postanowienie obrażać ludzi nazywając ich karpiami :E

Ja tego nie pamiętam za cholerę :E

Teraz, hwdp43 napisał(a):

skont mam wiedziec ze to prawdziwy gordą a nie jakis przebieraniec ?

zapyskuj, to ci odpowiem :E :E :E

Opublikowano
13 minut temu, Camis napisał(a):

Ktoś miał syge z tekstem "kochanie, gtx wypadł mi ze slotu" xD

7 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Dalej się mylisz w kwestiach politycznych? :E

Dalej żałuję, że tej 159 nie wziąłem wtedy. Ostatnio byłem blisko Stelvio, ale to model, który ma już 10 lat i elektronika trąci myszką, a poza tym żonie się nie podobała, więc wzięliśmy takiego dziwnego Japończyka :)

Siema!

Myślę, że Rynn została pomylona z partnerką Tommo - Kai Wren chyba. 

Nie zamknęli go za piractwo? :E

Alergia na piractwo mi została akurat :)

No, ale kurde tyle się pozmieniało. Miło widzieć, że żyjecie :E

Ożeniłeś się? No gratki.

Kai i Tommo byli razem? Jezu czego ja się dowiaduję po tylu latach :O

Opublikowano

Kai to przestała bywać na Labie w czasie w którym ja jeszcze bywałem regularnie nad czym ubolewałem i ubolewam.

Dla mnie konkret Dziewucha.

Tak skumali się z Tommo nie wiem czy to trwa a jeśli nie to jak się skończyło ale wiem od niej że było.

Tak przy okazji @Winter takie określenia jak starsza czy leciwa pani są w Twojej ocenie na miejscu? Serio?

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, B166ER napisał(a):

Kai to przestała bywać na Labie w czasie w którym ja jeszcze bywałem regularnie nad czym ubolewałem i ubolewam.

Dla mnie konkret Dziewucha.

Tak skumali się z Tommo nie wiem czy to trwa a jeśli nie to jak się skończyło ale wiem od niej że było.

Tak przy okazji @Winter takie określenia jak starsza czy leciwa pani są w Twojej ocenie na miejscu? Serio?

Szczerze to mam wrażenie, że jak ją poznałem to ona miała tyle lat ile ja teraz :E

a musiało to być coś około 2008 roku :O 

Opublikowano

O! A ileż to masz lat Gordon bo tak po prawdzie nigdy nie oceniałem ludzi po wieku a raczej po danych które generują ;-) Znaczy się nie badałem wnikliwe każdego "interlokutora" (PCL) pod tym kątem.

Nie wiem czy winnym Ciebie pytać co sądzisz o nazywaniu kobiety, istoty szczególnie wrażliwej na upływanie czasu ... czy to O.K. nazywać ją leciwą czy stara boś Ty kontrowers pełną gębą ;-P

Pamiętam zaś że przeginałeś po całości czemu dałeś przykład już dziś w nowych pieleszach. Przypominając jednak że pomimo sporów z Tobą kiedy miał być permban wstawiłem się za Tobą choć istniały we mnie obawy że to może źle wpłynąć na postrzeganie innych Użytkowników.

Bądź zdrów Gordon!