Odpowiedziałem.
Na benchmarkach jest ok. Dzieje się to zarówno w Call of Duty jak i w Still Wakes the Deep. Dzieje się to w specyficznych momentach.
Np. w CoD wyłącznie patrząc przez szybę na ocean. Po wyjściu z budynku patrząc na ocean wszystko jest ok. Te szyby to jedyne miejsce w całej grze gdzie pojawiają się rozbłyski. W Still Wakes the Deep rozbłyski w kilku miejscach zawsze "na wodzie". Sprawdziłem jeszcze w Control - wszystko ok.
Pierwszy filmik który wstawiłem (youtube) pochodzi z Call of Duty, dwa pozostałe z gry Still Wakes the Deep.
Kupowałem płytę na początku 2020 roku więc może już mam te nowsze układy. Zresztą w przeciągu kilku miesięcy zamierzam kupić nowy komputer więc najwyżej przemęczę się trochę ale myślę że nie będzie tragedii, w razie co mam cały czas CAL. Creativy grają głośno i nigdy nie podgłaśniałem ich na maksymalną moc więc to chyba dobry znak. BTW dlaczego ta cewka komplikuje sprawę?
W uesej sklepy niektore maja napedy za 79$ w jukej z reguly to jest stopałnds. Zdaje sie, że rzeczywiscie ktos tutaj sporo tych napedow wykupil. Bo tam na wiekszych rynkach one sa. Myśle, że to tylko kwestia czasu zanim konsolka zjedzie do ceny 2500zl napedy beda po 300zl. Bo 79$ to 237zl+15% to nawet nie. Wiec warto poczekać, w interesie sony jest zeby ludzie kupowali prosiaki.
Rekomendowane odpowiedzi