Crew 900 Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu (edytowany) Bez kitu. Czytam i czytam i oglądam. Gra naprawdę skierowana do gości co lubią ssać innemu itd... Duża większość co daje temu mutantomi wysokie noty to ludzie ze środowsika LGBTQ+. NIe mam nic do tego ale k*rwa mać. Gra polega na tym by oddalić się od tego a nie by w niej się utożsamiać z tym! To jest chore w ch*j ! Pobije Concord nie ma bata! Przepraszam za język ale inaczej no nie idzie! Edytowano 14 godzin temu przez Crew 900 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voodoo2 Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu Oby to była lekcja również dla CDPR Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu 89gb do pobrania. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reddzik Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu @ODIN85 Jak wytrzymasz w tej grze to wielki szacun, bo gra nie zanosi się na coś supcio, według mnie może skończyć jak Outlaws. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stjepan Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu Jak gra ma tagi LPG na wyjściu, to już widzę tą tęczową kupę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu 6 minut temu, Reddzik napisał: @ODIN85 Jak wytrzymasz w tej grze to wielki szacun, bo gra nie zanosi się na coś supcio, według mnie może skończyć jak Outlaws. Do premiery Stalkera ma to zamiar nawet przejść 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crew 900 Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, ODIN85 napisał: Do premiery Stalkera ma to zamiar nawet przejść No to współczuję. Oby ci orientacja się nie zmieniła 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roothar Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu ja poczekam, obejrze cos dzisiaj wieczorem. Ale czuje, ze to nawet niezbyt warte bedzie abonamentu na 1 miesiac w EA play zeby ograc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
userKAMIL Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 26 minut temu, ODIN85 napisał: Do premiery Stalkera ma to zamiar nawet przejść Ja podobnie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowany) 50 minut temu, Reddzik napisał: @ODIN85 Jak wytrzymasz w tej grze to wielki szacun, bo gra nie zanosi się na coś supcio, według mnie może skończyć jak Outlaws. Outlaws przy tym manifeście to prawie jak GOTY. O czym do cholery jasnej jest ta gadka w filmiku ? Co to ma wspólnego z Dragon Age ? Edytowano 13 godzin temu przez Element Wojny 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVLo Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 47 minut temu, Reddzik napisał: @ODIN85 Jak wytrzymasz w tej grze to wielki szacun, bo gra nie zanosi się na coś supcio, według mnie może skończyć jak Outlaws. Proszę mi tu nie porównywać tej gry do świata Star Wars 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reddzik Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Dobra Ale przecież wszyscy wiemy, że tu chodzi o grę, która nawet nie potrafiła wyciągnąć max z tego świata, sprzedała się dosyć kiepsko i teraz Ubi nie może się pozbierać, ale to nie nasz problem. Owy Dragon Age wygląda fatalnie pod każdym względem, choć pewnie po wielu patchach i przy cenie ok 30zł- jak za podobną kupiłem Inkwizycję, to może się zastanowię, do tego czasu będziemy bogatsi o większa wiedzę na temat gry, jej działania czy innych cudacznych wygibasów jakie wyjdą po premierze tejże "świetnej" gry(podoba mi się ta emotka) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crew 900 Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowany) Żeby chociaż przez tą (produkcję) ukazali w końcu jak te portale się zeszmaciły tymi super recenzjami... Edytowano 13 godzin temu przez Crew 900 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Wiecie co dzisiaj będzie się działo w temacie tej gry? 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu No dobra jak optymalizacja? bo z moim netem na wrażenia to długo poczekacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Optymalizacja pierwsza klasa 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quassar Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Nie czaje czemu oni wszędzie na siłę pchają to ideologie gender której nikt nie lubi tylko psują mi smak dzieciństwa coraz większe hity i stare dobre imie gier jest psute teraz zabierają się za Dragon Age Akurat stare dragon age lubiłem i mi zepsują tym chłamem dobre wspomnienia z dzieciństwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Szkoda gadać co się teraz dzieje. Nawet w bajkach dla dzieci to wciskają. Nie polecam Bazza Astrala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir_14 Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu Po to żeby krzewić tą chorą ideologię i szczepić tym g**nem coraz młodszych, bo tak najłatwiej zmieniać tzw. światopogląd młodych ludzi, pokazywać im to na każdym kroku. W TV, w telefonie, reklamach, w grach, na plakatach po przystankach, w radiu itp itd. Też uważam, że powinni stworzyć jakieś IP dla ciot niech sobie odgrywają rolę cw**a w pudle albo innego pedofila próbującego przeżyć w ZK Białołęka - survival horror 😀 Niestety, będą ten ściek wpychać na siłę wszędzie gdzie się da bo za to płacą te wszystkie chore agendy. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gret Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu Trochę popatrzyłem na streamach na tą gierkę, no mocny kandydat do gry roku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu Szybko poszło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crush Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu 23 minuty temu, Quassar napisał: Nie czaje czemu oni wszędzie na siłę pchają to ideologie gender której nikt nie lubi tylko psują mi smak dzieciństwa coraz większe hity i stare dobre imie gier jest psute teraz zabierają się za Dragon Age Akurat stare dragon age lubiłem i mi zepsują tym chłamem dobre wspomnienia z dzieciństwa. Żeby oni potrafili to chociaż wpleść w jakiś zjadliwy sposób. A to jest subtelne jak brzeszczot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daerragh Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu @Element Wojny juz od conajmniej godziny jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu Nawet za darmo tego nie chcą 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się