Skocz do zawartości

AMD ZEN 5 (SERIA RYZEN 9xxx / SOCKET AM5) - wątek zbiorczy

Ogider

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a):

O 15 to są testy, a nie premiery sklepowe.

Owszem sa testy o 15:00 ale na drugi dzien premiery sklepowe sa w 99% przypadkach o tej samej godz. WIec jak nie wiesz to sie nie madruj ;)

Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Żeby daleko nie szukać, rok w rok premiera serii S od Samsunga

Daruj sobie premiery telefownow jak piszemy o procesorze i do tego sie odnosze ;) Od kilku lat kupuje na premiere sprzet i jest to wlasnie godz 15:00.

49 minut temu, ernorator napisał(a):

Jak ktoś już napisał

środa - prezentacja

Czwartek - sklepy

Piątek - odbiór z paczkomatu

Nie kazdy sklep bedzie mial te cpu ;)

12 minut temu, Krzysiak napisał(a):

Czyli jutro recenzje? :D Dobrze bo akurat w robocie będę, więc będzie na nie czas :E

Recki beda bardzo owocne i pelne zachwytu ;) Juz o nieco widzialem :szatanek:

Edytowane przez Phoenix.

11 minut temu, Phoenix. napisał(a):

WIec jak nie wiesz to sie nie madruj ;)

Na razie to standardowo Ty się mądrujesz tonem swojej wypowiedzi :)

Ale rozumiem, że jak w sklepie pojawi się o innej godzinie to przeprosisz :) Będę bacznie obserwować... 

15 gen Intela pojawiła się rano w Euro rtv ostatnio :)

3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Na razie to standardowo Ty się mądrujesz tonem swojej wypowiedzi :)

Ale rozumiem, że jak w sklepie pojawi się o innej godzinie to przeprosisz :) Będę bacznie obserwować... 

15 gen Intela pojawiła się rano w Euro rtv ostatnio :)

Wszystkie premiery amd i gpu nvidia w ostatnich latach to bylo polowanie od 14:00-15:00 a jesli jakis sklep sie wylamie to sie po prostu wylamie, ja pisze ze swojego doswiadczenia jak to wygladalo. Ty natomiast jedynie co to potrafisz znowu pajacowac i wyjezdzac z premierami telefonow zamiast po prostu przyjac ta informacje do wiadomosci. Jak ktos wrzuci cpu wczesniej do sklepu to je po prostu wrzuci i nie nie bede cie przepraszal bo twoje pajacowanie nie jest warte nawet jednej literki na klawie ;) 

8 minut temu, Passt napisał(a):

Możesz zdradzić coś więcej ?

Bedziesz Pan zadowolony ;)

2 minuty temu, Krzysiak napisał(a):

Zmieniał nie będę...ale chcę widzieć jak 9800x3d robi w grach jeszcze większe kuku intelowi 285k :E

Ja poki co tez sobie odpuscilem chociaz jeszcze nie zakupilem zadnego cpu ale predzej kupie 9700X za 1299zl niz tego 3D za 2500zl. Po ostatnich premierach juz mi caly entuzjazm wyparwal :rotfl:

2 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

nie nie bede cie przepraszal bo twoje pajacowanie nie jest warte nawet jednej literki na klawie ;) 

Nie jest warte literki i dlatego napisałeś już X zdań. Czyli ja się mądruje, bo napisałem, że premiery w sklepie są losowe, a jak się okaże, że są losowe to dlatego, że jakiś sklep się wyłamał. Ty i ta Twoja logika 😎

12 minut temu, robbo2k napisał(a):

A wystarczy przeczytac NDA....  

AMD Ryzen 7 9800X3D Embargoes:

November 6th (9AM CST): Reviews (Product Disclosure)

November 7th (9AM CST): Sales (Product Launch)

I do kilku lat na premiere AMD jest tak samo, sprzedaz o tej samej godz co recki. Ciekawe skad teraz zmiana o ta gdzinke bo zawsze bylo o 15:00 :D 

21 minut temu, Phoenix. napisał(a):

I do kilku lat na premiere AMD jest tak samo, sprzedaz o tej samej godz co recki. Ciekawe skad teraz zmiana o ta gdzinke bo zawsze bylo o 15:00 :D 

To jest chyba  15:00   Nie wiem jak oni liczą bo czas chiński  jest 22:00  czyli nasza 15:00 a według CST amerykanskiego 16:00.  Pewnie stad zamieszanie przy poprzedniej premierze z godziną

image.thumb.png.27cbe8adc60ef1b3afa88fafe885cd85.png

Edytowane przez robbo2k