Zachy 586 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 9 minut temu, Umpero napisał(a): Normalnie jaram się jak tęcza na Placu Zbawiciela Doczekales sie po perypetiach...
Umpero 979 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 2 minuty temu, sovas napisał(a): Ale jak to, przecież nikt tych kart nie chce po 13k bo są słabe i przepłacone. Za 2 miesiące będą po 8 tys Kolega @Tester Wrażeń się zgłasza. Nie bądź żyła, masz już wykupioną kolejkę w @x-kom
dhyde00 240 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 3 minuty temu, Tester Wrażeń napisał(a): Ja jestem potrzebujący Spoko, juz sa na OLX https://www.olx.pl/d/oferta/rtx-5090-32gb-gaming-trio-oc-CID99-ID14wXo6.html 2
Umpero 979 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 1 minutę temu, Zachy napisał(a): Doczekales sie po perypetiach... Teraz trzeba będzie znów opchnąć niedawno zakupioną 4090.
sovas 662 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 1 minutę temu, dhyde00 napisał(a): Spoko, juz sa na OLX "Dostępne 2 szt"
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego No jeśli @Zachy @sovas dojdą wam Astrale to serio bym chętnie przytulił karcioche Polowałem długo, a jak teraz odpuściłem i skupiłem się na klientach w robocie to taki ładny rzut był - dramat xd 1
Zachy 586 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Teraz, Umpero napisał(a): Teraz trzeba będzie znów opchnąć niedawno zakupioną 4090. No to niezly masz przemiał GPU Teraz, Tester Wrażeń napisał(a): No jeśli @Zachy @sovas dojdą wam Astrale to serio bym chętnie przytulił karcioche Polowałem długo, a jak teraz odpuściłem i skupiłem się na klientach w robocie to taki ładny rzut był - dramat xd Zobaczymy 1
sovas 662 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego @Tester Wrażeń może dolecą jeszcze inne modele, warto patrzeć
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Teraz, sovas napisał(a): @Tester Wrażeń może dolecą jeszcze inne modele, warto patrzeć No właśnie zacząłem znowu odświeżanko
Umpero 979 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Teraz, sovas napisał(a): @Tester Wrażeń może dolecą jeszcze inne modele, warto patrzeć Nie wymiguj się i nie bądź skalper 1
Pawlos 69 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 5 minut temu, dhyde00 napisał(a): Spoko, juz sa na OLX https://www.olx.pl/d/oferta/rtx-5090-32gb-gaming-trio-oc-CID99-ID14wXo6.html Typ Dominik ze Szczecina sprzedaje z zyskiem za ponad 3k za kartę, której jeszcze nie ma 1
zozolek 312 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 1 minutę temu, Pawlos napisał(a): Typ Dominik ze Szczecina sprzedaje z zyskiem za ponad 3k za kartę, której jeszcze nie ma Poziom prawie jak xscam. 1
sovas 662 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Teraz, zozolek napisał(a): Poziom prawie jak xscam. Ciągle taniej.
Umpero 979 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Przyznawać się, który to Dominik ze Szczecina!! 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Skalperem nikt nie jest.. dopóki nie ma 2 kart w posiadaniu XD
Umpero 979 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 2 minuty temu, Tester Wrażeń napisał(a): Skalperem nikt nie jest.. dopóki nie ma 2 kart w posiadaniu XD Rola skalpera przypada wtedy gdy posiada się więcej niż jedno miejsce w kolejce po 5090
Zachy 586 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego (edytowane) Patrzac pod katem materialnym Masz dwie karty Potrzebujesz jedna Mozesz sprzedać z zyskiem Co robisz? Oddajesz bezdomnemu z Lublina? Edytowane 18 Lutego przez Zachy 1
dhyde00 240 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Teraz, Zachy napisał(a): Co robisz? Sprzedaje na Allegro 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego No ja bym nie kupował karty jakbym już 1 miał, ale co Ci mogę powiedzieć, pech dla mnie zysk dla Ciebie
ProfesorJaszczur 5 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Interes życia robią na tym OLX, przecież przy założeniu uczciwego zapłacenia podatku są w plecy na takiej transakcji 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Teraz, ProfesorJaszczur napisał(a): Interes życia robią na tym OLX, przecież przy założeniu uczciwego zapłacenia podatku są w plecy na takiej transakcji Podatek płacisz od zarobku przecież
sovas 662 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Teraz, ProfesorJaszczur napisał(a): Interes życia robią na tym OLX, przecież przy założeniu uczciwego zapłacenia podatku są w plecy na takiej transakcji Ale podatek płaci się od zysku
Umpero 979 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego W tym bezdusznym i pełnym okrucieństwa świecie potrzeba ludzi przyzwoitych, którzy będą wskazywać drogę tym zagubionym. Teraz, ProfesorJaszczur napisał(a): Interes życia robią na tym OLX, przecież przy założeniu uczciwego zapłacenia podatku są w plecy na takiej transakcji Jakiego podatku?
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Dobrze @Umpero hype'uj mi kolegów do sprzedaży.
Rekomendowane odpowiedzi