sovas 662 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Hm no jak bierzesz na firmę to jeszcze ma sens jakiś. Karta na pewno godna polecenia, o ile nie trafisz na jakąś felerną sztukę, ale przy tym modelu to akurat rzadkość.
BarBar009 62 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Godzinę temu, Kondziowsky napisał(a): Ktoś pomoże w wyborze 5070Ti? Myślę o Zotac Solid OC vs MSI Gaming Trio. Teoretycznie Gaming Trio jest wyżej ale szukam jakiegoś potwierdzenia Ja Ci mogę polecić Asus 5070Ti TUF tylko aktualnie wszędzie ceny są zawyżone i nie warto dopłacać ~600zł względem Prime. Jak byś widział jakieś promo to polecam, karta petarda i na pewno lepsza niż Prime. (O ile nie trafisz na wrzeszczące cewki, moja pierwsza sztuka grała jak filharmonia, druga jest prawie bezgłośna może w menu 600fps+ coś słychać) 1
krulaks 59 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja 9 minut temu, sovas napisał(a): Hm no jak bierzesz na firmę to jeszcze ma sens jakiś. Karta na pewno godna polecenia, o ile nie trafisz na jakąś felerną sztukę, ale przy tym modelu to akurat rzadkość. Jestem na etapie, że te 10900pln netto jeśli dowiezie mi cichą kartę i ze wszystkimi ROPami to będę bardzo szczęśliwy. Mogłem kupić z Amazon.it za około 13100pln brutto, ale mam dość tych meneli. W xkom przynajmniej zwrot jest szybki i prosty (i bez użerania się z ciapakami)
sovas 662 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja (edytowane) No ty jesteś akurat wyjątkowy Na discordzie było dużo suprim i tylko 1 paździeż (poza LC). Edytowane 22 Maja przez sovas
Kanzu 205 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Godzinę temu, sovas napisał(a): No ty jesteś akurat wyjątkowy Nie bójmy się nazywać tego po imieniu. Specyficzny 1 godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Reszta ns śmietnik. Bez uv też na śmietnik. Wróć do tego gainwarda co sprzedałeś, bo życia Ci zbraknie na znalezienie idealnej a takie nie istnieją Na starość gdy nadejdzie twój czas klepniemy się z całym forum na paletę Astrali zamiast zniczy i odejdziesz w chwale otoczony swoim "marzeniem"
Mizu 102 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja 3 godziny temu, sovas napisał(a): @Mizu Trochę drogo 12750 nawet jak za suprima. Ogarnij sobie kod studencki to wtedy masz -10% czyli 11475. W takiej cenie jest sens, o ile nie potrzebujesz FV, bo msi tylko paragon wystawia. Co jakiś czas wrzucają. Zaobserwuj sobie na FB profil MSI, rano dają spojler jak będzie wrzutka jakaś do sklepu Dzięki za tipy, biorę na siebie także paragon mi wystarczy. Studentem już chwile nie jestem ale pewnie konto uczelniane nadal śmiga, jeśli MSI ma taką weryfikacje słabą statusu studenckiego jak Spotify to się pewnie uda ogarnąć kod
Johny72 17 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja https://rog.asus.com/articles/gaming-graphics-cards/rog-astral-geforce-rtx-5080-oc-doom-edition-intro/ dla kolekcjonera :)
krulaks 59 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja 7 godzin temu, PiPoLiNiO napisał(a): Boże, jaki ja mam łeb zryty. Chodzi za mną kolejny Astral. No może tym razem już się uda Na Amazon.es kilka sztuk po 2950 euro. Dawaj, może dostaniesz nówkę - mi nie wyszło
maras2574 890 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja 7 godzin temu, PiPoLiNiO napisał(a): Ale w głowie ciągle będzie pieprzony Astral jako niespełnione marzenie 😭😭 Walnij takiego na biurko i problem z głowy Astral będzie zawsze z Tobą 6
maxmaster027 882 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja 6 godzin temu, Mizu napisał(a): Czyli jaka jest aktualnie najtańsza najlepsza oferta na 5090 w jakimś normalnym sklepie? Dodam, że nie jestem wymagający jak @PiPoLiNiO no ale jak mam dopłacić względem FE pewnie przynajmniej ponad 2K to musi być lepsza od niego https://pl-store.msi.com/products/geforce-rtx-5090-32g-gaming-trio-oc?variant=50002036556119 https://pl-store.msi.com/products/geforce-rtx-5090-32g-vanguard-soc-launch-edition?variant=50394539360599 Nie znalazłem nic lepszego niż to, Vanguard ostatnia sztuka to zaraz pewnie ucieknie Obecnie za "normalną" edycje chyba ta GIGABYTE GeForce RTX 5090 GAMING OC - 32GB GDDR7 RAM - Karta graficzna *DEMO* https://www.proshop.pl/Karta-graficzna/GIGABYTE-GeForce-RTX-5090-GAMING-OC-32GB-GDDR7-RAM-Karta-graficzna-DEMO/3331129d 10300zł zl
Tasslehoff 65 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja (edytowane) myślę że ten Buzz Astral to jest strzał w dziesiątkę, żeby posłużył jako podpórkę pod kartę :DD Edytowane 22 Maja przez Tasslehoff 1
Faflucy 312 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja 8 godzin temu, PiPoLiNiO napisał(a): Boże, jaki ja mam łeb zryty. Chodzi za mną kolejny Astral. No może tym razem już się uda W techlord masz chyba najtaniej 13999 A w euro jest wodny astral też za 13999.
Faflucy 312 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja A z tym twoim suprim to co nie tak? Czy po prostu ma być astral i chu.....
SylwesterI. 865 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Może ktoś się spotkał z podobnym problemem, bo wydaje mi się, że coś kiedyś było o bardzo agresywnej krzywej wentylatorów w rtx 5000 Syn kupił sobie rtx5080FE, bo zawsze mu się FE podobały, jak był w Polsce, to grał, zadowolony, karta cicha itp. itd. Teraz przyjechał do NL , gpu po podróży szaleje, a mianowicie wentyle wkręcają się na 3000rpm+ mimo temperatur gpu i pamięci na poziomie 67-69'c i poboru mocy rzędu 270-280W max jak pisałem, kiedyś obiło mi się gdzieś na forach, że jest jakiś błąd i rtx 5000 wrzucają agresywną krzywą wentylatorów, sterowniki reinstalowane za pomocą DDU, co ciekawe w MSI afterburner , ustawiam ręcznie prędkość wentyli na 50% przykładowo, to osd pokazuje, jak by programowo ustawiało te 50%, ale obroty i tek wchodzą na 3k 1
Faflucy 312 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Ale serce ciągnie gdzie indziej W 100% cię rozumiem, astral najładniejszy
Pitt_34 326 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Przecież to porażka, jakby mi miło tak wyć na biurku to bym chyba przez okno kartę wyrzucił
maxmaster027 882 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Przecież to grzejący się paździerz. Ktoś tu miał 2 sztuki i vram szedł w jakieś abstrakcyjne wartosci. No to w kazdym badz razie ten jest najtanszy
Pitt_34 326 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja https://www.x-kom.pl/p/1309813-karta-graficzna-nvidia-gigabyte-geforce-rtx-5090-aorus-master-32gb-gddr7-dlss4.html
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja https://www.x-kom.pl/p/1309813-karta-graficzna-nvidia-gigabyte-geforce-rtx-5090-aorus-master-32gb-gddr7-dlss4.html Aorus za 12.6k
Pitt_34 326 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Ale jaka cena ? Cena jest taka jak w linku 12k z groszami
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja 3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Oho, następny. Co Wy ćpacie Sprawdźcie czasami jaka jest cena, a nie od razu z bota wrzucacie Sraka, na bocie tego nie wykrylo nawet.
ffallen 49 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Bo żaden z nich nie napisał, że tylko i wyłącznie w aplikacji x-kom
Pitt_34 326 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja 3 minuty temu, ffallen napisał(a): Bo żaden z nich nie napisał, że tylko i wyłącznie w aplikacji x-kom Jesteśmy na takim forum, że raczej apka powinna być w każdym telefonie użytkownika
michaelius33 354 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Właśnie miałem pytać czy te dwa Aorusy to ze zwrotu po Pipolino ? 1
Rekomendowane odpowiedzi