Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dla mnie najlepszy stalker to Lost alpha. Numer jeden. I wszystkim wam go polecam :) co nie zmienia faktu że grzecznie czekam na ogranie 2giej części.

Edytowane przez Linku
  • Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Tu jest tyle łatania co w Cyberze albo i więcej:kupa:

Wymień te błędy, chętnie sprawdzę w grze. Tylko musi być ich naprawdę dużo, żebym nie musiał po minucie kończyć rozgrywki.

Opublikowano
7 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Za dużo tego. Poczytaj komenty na Steamie.

Czyli opierasz się na opiniach, a sam nie masz pojęcia o obecnym stanie gry? Ty w ogóle grasz w gry, czy tylko czytasz opinie i powielasz je na tym forum?

Opublikowano (edytowane)

Akurat Odin ma tutaj sporo racji. Nie trzeba być ekspertem by widzieć ułomności tej gry. Pytasz o konkrety? Nie da się tego ot tak podsumować. Początek wydaje się spoko ale z biegiem fabuły zaczynają pojawiać się różne dziwne odpały czy problemy tak jakby lepiej przygotowany był początek by robić jak najlepsze wrażenie, a późniejsze etapy zostaną z czasem załatane wraz z kolejnymi aktualizacjami.

Zagrać oczywiście można ale jeśli ktoś oczekuje klimatów z trylogii to się zawiedzie. Teraz to bardziej taki Far Cry niż Stalker.

Edytowane przez caleb59
  • Like 2
Opublikowano
23 minuty temu, Alek_M napisał(a):

Czyli opierasz się na opiniach, a sam nie masz pojęcia o obecnym stanie gry? Ty w ogóle grasz w gry, czy tylko czytasz opinie i powielasz je na tym forum?

Tu nawet wątek główny był zabugowany i bez kombinowania nie dało się skończyć. Ta gra nie powinna wyjść w takim stanie.

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Wystarczy poczytać posty od premiery i idzie się dowiedzieć, że ta premiera to jest porażka, a jak zobaczyłem że trza coś kombinować w plikach aby coś/ktoś się zrespił to już padłem... i to wystarczy jako błąd który od razu u mnie przekreśla ten twór, który tylko stalkera ma w nazwie.

Edytowane przez AndrzejTrg
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Dziwne, jestem na etapie pokonania Fausta i po paczu 1.2.1 nie uświadczyłem żadnego błędu z główną misją. Gram także wszystkie poboczne oraz odwiedzam większość skrytek i gra działa. Może gracie na piratach i Wam coś nie idzie :hmm:

Opieranie się na postach z premiery jest jak jedzenie rosołu przed ugotowaniem, nijak ma się do ugotowanego. 

Edytowane przez Alek_M
Opublikowano (edytowane)
W dniu 9.03.2025 o 20:55, krzysiek_1990 napisał(a):

to jeszcze to latanie z jednego końca zony na drugi. teraz mam do misji 3,5 km z buta :sciana:

Nadal nie ma tam przewodników ?!? No to super. Jak nie masz, to wgraj moda na staminę, inaczej drama :(

Edytowane przez maras2574
Opublikowano

Że są to ja wiem. Ale kolega pisał że z papcia trzeba w tą i z powrotem po 3 km gibać. Jak przechodziłem tego gniota na premierę, to właśnie tak było. Przewodnicy byli, ale nie tam gdzie fabuła prowadziła. Czyli jest jak było, fajnie :sciana: 

Opublikowano (edytowane)

W każdej w grze są jakieś xD

Najlepszy błąd był w Cyberpunk 2077 jak musiałem skorzystać z handlarza. Gdy sprzedałem niepotrzebne rzeczy i zamykam okno handlowe moją postać wystrzeliło w niebo.:szatanek:

Takie życie Boże szalone ale i ciekawe zarazem.:wariat:   

Edytowane przez Czubatka Boża