blabla123 837 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Klasyczek, super filmiki, w grze może połowa z tego XD
Crew 900 999 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Z tym A-Life i AI potwierdza się, że było to oszustwo . 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 2 godziny temu, blabla123 napisał(a): Klasyczek, super filmiki, w grze może połowa z tego XD Od Ubi się nauczyli 2
GS01 37 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Ja już się nauczyłem rozpoznawać ściemę na pierwszych trailerach. Widać, że wszystko ustawione pod wycinek mapy, kinowy color grading na ekranie. Podobnie było przy Wiedźminie 3, twórcy potem się tłumaczyli, że były poważne zmiany w silniku, przez to, że ten nie sprawdzał się w cyklu dzień-noc. Jedynie różnica w dźwięku mnie dziwi, na trailerze jakby intensywniejsze dźwięki środowiska.
Spychcio 802 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia No i mamy RoadMap https://www.ppe.pl/news/367581/stalker-z-wielkimi-planami-na-najblizsze-miesiace-nowosci-mody-ulepszona-trylogia-i-nie-tylko.html
Kakarotto 727 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia Na drugą rocznicę może ich mapa do celu doprowadzi. 1
Spychcio 802 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia (edytowane) Bez kitu, tak jak już dawno wspominałem, czekamy spokojnie do 2026r. Edytowane 14 Kwietnia przez Spychcio 1 1
Kakarotto 727 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia A ta "next-genowa" aktualizacja do starej trylogii to pewnie bliżej dwudziestoletnia premiery Cienia Czarnobyla, czyli 20 marca 2027 lub Czystego Nieba 22 sierpnia 2028 albo Zwu Prypeci 2 października 2029. Ogólnie za długa ta lista nie jest i jeszcze biorąc pod uwagę jak zwolnili z patchami, to kto czeka na zagranie w już "połataną" grę, to sobie poczeka. Powyższe to niby żarciki, ale wiadomo jak jest (i będzie). 1
Crew 900 999 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia 53 minuty temu, Kakarotto napisał(a): A ta "next-genowa" aktualizacja do starej trylogii to pewnie bliżej dwudziestoletnia premiery Cienia Czarnobyla, czyli 20 marca 2027 lub Czystego Nieba 22 sierpnia 2028 albo Zwu Prypeci 2 października 2029. Ogólnie za długa ta lista nie jest i jeszcze biorąc pod uwagę jak zwolnili z patchami, to kto czeka na zagranie w już "połataną" grę, to sobie poczeka. Powyższe to niby żarciki, ale wiadomo jak jest (i będzie). Ta mapa to na drugi kwartał tego roku co planują zrobić. Next gen to pewnie tylko dla konsol będzie.
JSTMB 13 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia Dobrze że nie grałem jeszcze, poczekam "trochę" na finalny produkt 1
Spychcio 802 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia Mnie te stare części nie interesują, niech ogarniają Serce Czarnobyla
Kakarotto 727 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia 2 godziny temu, Crew 900 napisał(a): Ta mapa to na drugi kwartał tego roku co planują zrobić. Next gen to pewnie tylko dla konsol będzie. "Planują". Jakby co, to drugi kwartał już trwa, a lista długa. Coś tam może z tego rzucą, wątpliwym jest, że wszystko ogarną. Jak wszyscy wiemy, jakoś się z tą grą nie śpieszą. Pięknie by było zagrać w next gena na PC. 57 minut temu, Spychcio napisał(a): Mnie te stare części nie interesują, niech ogarniają Serce Czarnobyla Mnie owszem, chętnie bym sobie odświeżył starą trylogie w nowocześniejszej wydaniu. S2 ograłem i wiem, że długa droga przed nimi.
JSTMB 13 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia Takie nextegeny zwykle zabijają klimat starych gierek, oby chociaż były dostępne nadal zamiast tylko nowych wersji
Czubatka Boża 176 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) Mam pytanie czy ten lektor Polski można ustawić w grze czy to jest jakiś mod. Lubię wprowadzać do gier dobry klimat Edytowane 15 Kwietnia przez Czubatka Boża
Slayer 253 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Stalker 2 na steam obecnie za 183,99zł. Warto? Z poprzednich stalkerów grałem tylko kilka godzin w jedynkę. Połatali to już jakoś sensownie od premiery?
Reddzik 2 762 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Drogo, ja dałem 145zł na cdkeys, lepiej poczekać na obniżkę lub udać się do keyshopa jak się jest zdecydowanym. Właśnie wpadł nowy patch 1
galakty 3 306 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Ta bo 145 zł za niedorobioną grę to mało 2 1
Reddzik 2 762 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Dobra, cóż zrobisz, jak się kupiło zanim się wiedziało w co się wpakowało. Jedyny plus jest taki, że teraz na nowym sprzęcie jakoś to działa, a nie to co na 5600x z rtx 3060ti. 1
galakty 3 306 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Ja cały czas czekam na promkę większą i naprawę bugów. Bo widzę że dalej średnio. 2
DżonyBi 1 968 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia https://gg.deals/game/stalker-2-heart-of-chernobyl/ Dalej jest ponizej 150zl. Mozna tez wykupic abonament GP na msc za niecale 45zlotych.
Reddzik 2 762 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Warto poczekać jak się nie ma parcia, a jak już, to drożej niż co sam dałem bym nie dał za grę. Gra wymaga dalszego szlifowania.
Czubatka Boża 176 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Pograłem trochę i powiem szczerze gierka fajna. Puki co nie spotkałem jakiś błędów technicznych które by utrudniały rozgrywkę. Dla ciekawostki powiem że grając w Star Wars Outlaws wywaliło mnie do pulpitu 6 razy i zero informacji o kodzie błędów zupełnie nic. 1
eciepecie 91 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia 58 minut temu, Czubatka Boża napisał(a): Pograłem trochę i powiem szczerze gierka fajna. Puki co nie spotkałem jakiś błędów technicznych które by utrudniały rozgrywkę. Dla ciekawostki powiem że grając w Star Wars Outlaws wywaliło mnie do pulpitu 6 razy i zero informacji o kodzie błędów zupełnie nic. Są dalej spadki fps w lokacjach z większą ilością npc?
Rekomendowane odpowiedzi