Frog67 85 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, Phoenix. napisał(a): Wyglada to mega biednie, jakby to mialo wyjsc ale z 5-6lat temu... Oczywiscie oceniam tylko grafike. Taki poziom metra Redux sprzed 10lat. Tylko żeby Metro było choć w połowie jak Stalker. Nie ta skala, nie te AI, nie ta różnorodność lokacji no i nikt nie będzie strzępić nam ryja bez przerwy Artiom to Artiom tamto. 1 1
aureumchaos 75 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu inaczej nie da sie ue5 ogarnac bo bylby stuttering festival
Phoenix. 210 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 5 minut temu, Frog67 napisał(a): Tylko żeby Metro było choć w połowie jak Stalker. Nie ta skala, nie te AI, nie ta różnorodność lokacji no i nikt nie będzie strzępić nam ryja bez przerwy Artiom to Artiom tamto. No tak tak teraz sie bedzie zwalac wine ze Stalker to otwarty swiat, a Metro nie ta skala A te nowoczesne silniki do kreowania pieknych swiatow to juz sie nie licza Oceniam tylko grafike a nie to jaka jest gra, pierdololo ze to stalker wiec beda cuda na kiju to chyba mozna miedzy bajki wsadzic bo zadnych cudow nie bedzie, ale ludzie dalej beda slepo wierzyc bo sentyment zadziala. Czyli jak to jest stalker to juz nie mozna wymagac ladnej nowczesnej oprawy robionej na UE5... Edytowane 2 godziny temu przez Phoenix.
ODIN85 323 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 9 minut temu, Send1N napisał(a): @ODIN85 mam podstawowe pytanie tak z ciekawości: czy w stalkerze 2 też zrobisz speedruna? Tradycyjnie sama fabuła także znasz odpowiedź 1
ODIN85 323 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 7 minut temu, Phoenix. napisał(a): Wyglada to mega biednie, jakby to mialo wyjsc ale z 5-6lat temu... Oczywiscie oceniam tylko grafike. Taki poziom metra Redux sprzed 10lat. Może poczekajmy na coś z pc to wtedy się oceni.
caleb59 117 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Liczę na rzetelne opinie forumowiczów na temat błędów/glitchy, a nie tylko ignoranckie klapy na oczach i gramy bezmyślnie BO TO STALKER oneone111111111111111 i klaszczemy pośladkami z pseudo radości.
Phoenix. 210 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Pewnie, ze sie oceni,tylko ja sie wypowiedzialem na podstawie urywka z konsoli. Co ma jedno do drugiego.
JeRRyF3D 221 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja, jak zawsze, nie znoszę być traktowany jak debil. Pierwsza scena z ciężarówką i już mnie trafia.
Phoenix. 210 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu https://www.ppe.pl/news/357541/stalker-2-z-jeszcze-jedna-aktualizacja-przed-premiera-gracze-pobiora-kolejny-wielki-plik.html 1
Send1N 270 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Szkoda że nie ogarneli lektora jak w pierwszych częściach połowę klimatu to ten lektor robił. 3 2
Phoenix. 210 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Pieknie tam musza klepac ten kod i bledy 24h skoro to juz kolejne cos do sciagniecia a za ten podwojny preload to powinni za jaja powiesic. 1
caleb59 117 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Może to tak wygląda tylko z perspektywy Xboxa, nie wiadomo jaki będzie schemat plików na PC - tu może być kompletnie inna sytuacja względem konsoli.
JeRRyF3D 221 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Send1N napisał(a): Szkoda że nie ogarneli lektora jak w pierwszych częściach połowę klimatu to ten lektor robił. Tak, ale on miał znaczenie i wymiar dla nas = PL. Mogli nie mieć tego świadomości. Taka Czubówna lektoringu. Tylko my to znamy / czujemy. PS. Jesteśmy ewenementem na skalę EU a może i świata. Tylko my mamy lektorów w filmach, co zadziwia resztę świata. 1
userKAMIL 80 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 18 minut temu, Reddzik napisał(a): Czyli speedrun On poważnie tak gra czy jaja sobie robi?
Frog67 85 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Send1N napisał(a): Szkoda że nie ogarneli lektora jak w pierwszych częściach połowę klimatu to ten lektor robił. Utta wyraził swoją chęc w Stalkerze2, ale zostało to odrzucone, prawdopodobnie przez wydawce, dziwne. 2
aureumchaos 75 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu ja akurat nie ciepie ani lektorow a ni dubbingu... ZŁOOOO dla mnie obijetnie czy w filmach czy w grach... a dubbing polski wrzucili mi do crysis 3 to musialem modowac na angielski bo po prostu nie mogem tak grac... 1
blabla123 49 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) A kto umarł ten nie żyje... no to przez AI mogli zrobić Edyta: Odnosiłem się do postu Odina. Nie śledzę takich rzeczy, bo po co? Edytowane 1 godzinę temu przez blabla123
Frog67 85 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Przeiceż Miroslaw Utta żyje skończcie z tą farsą. 1 1
caleb59 117 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jak umarł jak ma 84 lata, chyba w radiu jakimś się nadal udziela. 1
MJRegul 10 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Kluczyk z eneby przyszedł, Stalker 2 dodany do Steama, czekamy na preload...dziś koło 16? Czy o 18 dopiero można instalować?
ODIN85 323 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 2 minuty temu, Frog67 napisał(a): Przeiceż Miroslaw Utta żyje skończcie z tą farsą. No właśnie myślałem że dlatego nie ma. Widocznie ostatnio jakiś inny znany głoś zmarł. 1 minutę temu, MJRegul napisał(a): Kluczyk z eneby przyszedł, Stalker 2 dodany do Steama, czekamy na preload...dziś koło 16? Czy o 18 dopiero można instalować? 17. Edytowane 1 godzinę temu przez ODIN85
ODIN85 323 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 5 minut temu, userKAMIL napisał(a): On poważnie tak gra czy jaja sobie robi? Poważnie ale dzięki temu kończe wszystko w co gram i nie mam bugów bo sama fabuła to zawsze najbardziej dopracowana część składowa gry
Frog67 85 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, MJRegul napisał(a): @ODIN85 Tomasz Knapik Tomasz Knapik ostatnio ....3 lata temu 6 września 2021 1
Rekomendowane odpowiedzi