Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

15.30 kończę pracę 16.10 w domu i pobieranie od 17.00 . Za nim ludzie pobiorą i potestują to w piątek może aktywuję kluczyk a jak będzie kupa to oddam przed aktywacją :E

Coś mi śmierdzi ta sprawa z wymaganiami. Czuję totalny brak optymalizacji i nadzieję oni widzą w dlss i fsr...

Edytowane przez Crew 900
Opublikowano
15 minut temu, Crew 900 napisał(a):

Coś mi śmierdzi ta sprawa z wymaganiami. Czuję totalny brak optymalizacji i nadzieję oni widzą w dlss i fsr...

Na oficjalnej stronce się chwalą, że niby RTX 4070 ma sobie radzić w High i 1440p w 60 klatkach, a na steam już w wymaganiach podają, że to jednak testowane z DLSS/FSR :E Ale nie napisali w jakiej jakości DLSS może w quality, a może performance :E 

Ta gra nie ma nawet RT,a High to nie są najwyższe detale. Więc niestety całkiem prawdopodobne, że zapowiada się kupsztal optymalizacyjny :E i premierowy build gry sklecony na kolanie w ostatniej chwili :E

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Reddzik napisał(a):

Niektórzy mnie rozbrajają takimi pytaniami o tym, że podali 17.00 w Pradze, a ten... :E
obraz.png.558d4c68d78dec8464390c0951c12103.png

Kuźwa, nie, Praga leży na innym kontynencie! :smiech:

Co ty wymagasz od kolesia, który ma globus Polski :E 

edit//

Empik mnie zdenerwował, oby to nie była prawda :/

OperaZrzutekranu_2024-11-18_180220_www.empik_com.png.9056423a8b95e5422bc7507b41cd6ff5.png

Edytowane przez PaVLo
  • Haha 2
  • Sad 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Ponoć jak się śrubę postawi blisko komputera podczas grania w S2 to usuwane są niektóre anomalie: spadki klatek i stuttering oraz crashe (również te ciche).

Dla ryzykantów: rzucenie śrubą w monitor może chwilowo zwiększyć fpsy bo jak wiadomo mniej niż 60 to wyjątkowo niebezpieczna dla wzroku anomalia :E 

ico_vite_autofilettanti_speciali_animata

• Haha 2
  • Upvote 1
Opublikowano
14 minut temu, Spychcio napisał(a):

Na steamie Stalker2 już nr1 :)) Jest hajp.

Każda chociaż trochę większa premiera na steam jest nr. 1 w bestsellerach :E

Ogólnie poziom zainteresowania można tak naprawdę oszacować po wpisach na forach w necie no i ruch jest tu naprawdę duży, ale przy takim np. Starfieldzie też był duży :E i każdy wie co wyszło.

Chociaż sam i tak obstawiam, że ten Stalker jako gra będzie kilka poziomów nad Stafieldem czy takim Outlaws :E, ale co do jej premierowego dopracowania to mam spore wątpliwości.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Mnie ciekawi jaki będzie peak graczy na steam, myśle że 100-150k powinno pęknąć 

Byle by więcej od Veilguard :E  

Widać że hype na Stalkera ruszył tez sprzedaż Metro

Jednak Metro to zawsze był dla mnie nieco inny typ gry niby podobny, a tak naprawdę to ubogi krewny.

Edytowane przez Frog67