Transformacja energetyczna - OZE / paliwa kopalne / CO2 / ceny energii / Elektromobilność
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sniper76 · Opublikowano
Jeszcze kurier z trasy nie doleciał z paczką -
Przez slafec · Opublikowano
Już nawet nie chodzi mi o woke. W czasie mojej rozgrywki było tego niewiele (zignorowałem Taash i później mi padła w zakończeniu ). Recenzje mają wpływ na czytelnika. Naoglądasz się tych negatywnych to później szukasz tylko problemów i niedoróbek, zamiast cieszyć się grą. Wiem, że to działa również w drugą stronę, ale DAV ma pod tym względem pod górkę, bo recenzenci z Metacritic rzekomo zostali przekupieni i prawdy ludzie szukają na yt, a yt w dużej części to niestety patologia. Jeszcze w pełni nie ukończyłem DAV i nie będę się rozpisywał. Varric teraz też jest świetny. Nie oglądałem materiałów przed premierą, nie czytałem fanowskich teorii i jego wątek mi się strasznie spodobał (i lekko zaskoczył). Pozostali kompani też nie są źli. Kiedyś chyba pisałeś, że jesteśmy zmuszani do robienia z nimi questów i to nie do końca jest prawda. Ich wątki są opcjonalne, a ich los w zakończeniu zależy od tego ile czasu im poświęciliśmy (coś na wzór ME2 i to mi się też podobało). Poza tym jest sporo nawiązań do wcześniejszych odsłon. Czy fabuła była dobra w DAI? Zdania są mocno podzielone (zakończenie w formie DLC to ). Tak samo sprawa wygląda z głównym antagonistą Koryfeuszem. Dla mnie DAV ma znacznie ciekawszą i lepiej poprowadzoną fabułę. Do szczęścia brakuje jedynie więcej brutalności i bardziej dosadnych dialogów. No ale trudno. W Inkwizycji też było sporo cringu. DAI to był jakiś eksperyment MMO, który nie do końca się udał. Z DAV seria poszła w lepszym kierunku, ale nie obyło się bez błędów. -
Przez GlaDOS · Opublikowano
To daj linka do out of stock product page to ci uwierzę. Amazon nie usuwa product page gdy coś się wyprzeda. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Przecież specjalnie wrzuciłem do koszyka żeby ludzie wiedzieli jak to wychodzi w PLN. Mnie się nie spieszy, chcesz pomóc to Ci jeszcze jakieś kanty zarzucają
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi