-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DżonyBi · Opublikowano
Jeszcze bliżej premiery PS5 Sony dawało 20 gier w pakiecie. Wystarczyło miec aktywna subskrypcje ps plus. Potem sie z tego wycofali i wprowadzili drozsze abonameny, i sporo gier z tego pakietu nie trafilo nawet do drozszych abonamentow. Szkoda, ze przy premierze Pro nic nie dali wiecej. Dla dzieciaka podstawowy digital ujdzie z subskrypcją playstation extra, czyli tym posrednim. Jak pisalem wyzej, cena pro na pewno spadnie, bo napalone tatusie juz pokupowali. W sumie to juz byla promocja w MM za 3200. Ciekawe jest tez to, ze jak poszlo falszywe info o 34 teraflops to Sony siedziało cicho. Tez sie napalilem na pro, ale ostyglem. Zaraz moja uwage odciagnie Metro VR. -
Przez bergercs · Opublikowano
Za sianie russkiej propagandy to i tak za delikatnie cię (z małej celowo -- z dużej piszemy, gdy mamy do kogoś szacunek) nazwał. -
Przez Kabor · Opublikowano
Ale wiesz, że w gry można grać też nie tylko pierwszym tygodniu od premiery ;-) -
Przez Qrdello · Opublikowano
Ja ocenię jak odbiorę - bo póki co recenzje w sieci raczej nie rozjeżdżają jakoś specjalnie PSSR. To pewnie znów sprowadza się do prostych stwierdzeń, że purystom nic poza natywną rozdziałką nie dogodzi - i tak niezależenie od tego czy dlssq czy pssr to będą narzekać. Mam w domu 3 ekrany, oled, lcd 55 cali i odyssey - na każdym rzucę okiem jak wygląda s-m2, bo o nim sporo jest płaczu - podobnie jak AW2 i postaram się dzisiaj wieczorem coś napisać. -
Przez CryptTM · Opublikowano
Dlaczego niesmak? Tak właśnie było z seria B350/B450 względem X370/X470. W zasadzie to tak właśnie powinno być. Tam jakiś specjalnych różnic nie było a jak miałeś normalna konsumencka mobo (jak np Tomahawk) to wsadzałeś na nią wszystko co było, nawet 5800X3D. Jeśli będziemy myśleć jak Ty i godzić się na taki podział, jak proponujesz, to ceny płyt głównych będą szły tylko do góry, a chyba nie o to chodzi.
-
-
Aktywni użytkownicy