-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez voltq · Opublikowano
https://wykop.pl/link/7583333/nvidia-wprowadza-limit-100-godzin-miesiecznie-do-geforce-now -
Przez tuzzo · Opublikowano
Dzięki za odpowiedź, ale interesuje mnie rzeczywisty czas reakcji (ten ma 4.9ms), a nie marketingowy, co nie zmienia faktu, że i tak ten model wypada pod tym względem chyba najlepiej wśród konkurencji w podobnym budżecie -
Przez DjXbeat · Opublikowano
@forfun Chyba przespałeś ostatni okres! Wspomniałem już wcześniej o tym, że sytuacja geopolityczna jest zupełnie niż w 2014r czy jeszcze na początku 2022r. W tamtym okresie liczono się z Rosją jak z mocarstwem i na swój sposób zarówno USA jak i Chiny bały sie podejmować jakiekolwiek większe inicjatywy po za krytykowaniem . Wojna z Ukrainą pokazała, że Rosja to kolos na glinianych nogach. Obecnie każdy wykorzystuje to przy prowadzeniu interesów z Rosją. Dzisiaj Putin robi za podnóżek dla Xi Jinpinga i taka sama sytuacja spotka go w relacjach z Trumpem. -
Przez Sheenek · Opublikowano
O to musze zobaczyc, ciekawe co ich natknelo zeby to akurat zmieniac. Za dobrze chodzi ? U mnie juz 30lvl, i w sumie calkiem przyjemnie mi sie gra, ciagle biegam i zaliczam znajdzki bo akurat wczoraj skompletowalem druzyne.
-
-
Aktywni użytkownicy