-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fatality · Opublikowano
Jeśli to co napisał to nie fake, to w sumie pisanie tutaj o rosyjskiej propagandzie to już oderwanie od rzeczywistości. W skrócie napisał, że PIS = prawica, PO = lewica. Reszta tekstu to bzdury ale po co mieszać temat Rosji tutaj? -
Przez Norrberrto · Opublikowano
Przestańcie robić wycieczki personalne tylko argumenty podparte dowodami (linkami do materiałów). Sami ocenimy czy źródła są wiarygodne, a temat Buczy był wielokrotnie wałkowany. Obecnie to Rosja unika jakichkolwiek działań kontrolnych i ogranicza wszelkie wolne publikacje, wolne wypowiedzi i ogranicza dostęp do internetu. Jakiekolwiek śledztwo z ich udziałem lub z ich strony ma wynik z góry ustalony jeszcze przed rozpoczęciem działań kontrolnych. Pokażą to co chcą i w jaki sposób chcą. Więc sorry ale obwinianie za Buczę na podstawie rosyjskiej propagandy jest przynajmniej nie na miejscu. Rozumiem, że UA koloryzuje, żeby wypaść lepiej przed sojusznikami i mieć wpływ na morale swoich ludzi ale nie musi preparować dowodów na bestialstwo rosjan, które jest wszechobecne, a i rosjanie wcale się z tym nie kryją w swoich mediach (dekapitacje itp.). Druga sprawa, dotąd UA stara się walczyć zgodnie z zachodnimi standardami walki, nie każdy byłby tak ludzki w obliczu wojny. Ja osobiście będąc na miejscu Ukrainców odpłacałbym oko za oko i atakował w centrum Moskwy nie patrząc na cywilów, a jednak ataki UA były tak przeprowadzane żeby minimalizować straty w ludności cywilnej. Resztę każdy może sam wywnioskować... -
Przez TheMr. · Opublikowano
Przegrywa od 3 lat, i będzie przegrywać kolejny rok, mając 150 zachodnich myśliwców można przegrywać, przecież wiadomo że zajęcie 3 wiosek na krzyż to już katastrofalna przegrana, jak można tak przegrywać niszcząc 2-3 BTG Rosjan dziennie. -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Ja na pewno nie kupie na premierę będę czekać na promocje, nie dam za proca więcej jak 1800zł, ale na pewno już 5800x(za 1250zł w czasach gdy 1800+ kosztował) się za bardzo zestarzał, kwestia czy np 7800x3d skoczą na 1200zł to się nie będę zastanawiać:) -
Przez Fatality · Opublikowano
Nie załapać sargazmu w tym to już naprawdę należy się jakaś nagroda Ja tam specjalnie po kilku minutach zedytowałem z 70 na 60 aby było jeszcze bardziej absurdalnie
-
-
Aktywni użytkownicy