-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kris194 · Opublikowano
A ja do tego dodam, że to nie żadna dziennikarka tylko presstytutka, rozróżniajmy pojęcia. -
Przez Winter · Opublikowano
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2024-11-07/janusz-kowalski-wyszedl-ze-studia-polsat-news-broni-pani-putinowskiej-narracji/ Janusz, nie płacz. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Jeszcze wisi na olx taka 4060 od hp Mnie lenistwo wzięło, bo komp w dużej budzie chociaż jest cichy i osłonięty od kurzu, a na małą to kot miałyby prościej wejść lub nasikać Gdyby nie przegapił tej h610 itx za 250 zł to byłbym dziś na i3 12100f + rtx4060ti. Choć wydajnościowo wyszedłem lepiej na tym co mam... @rzymoTa karta powinna być cicha, a jej zaletą jest port zasilania na boku, przez co można wsadzić do obudowy wysokości śledzia.... Tylko szkoda że jest mało takich bud. 14cm wentylator chyba zwiększy jej wysokość? -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Jak już się forumowe masturbatorstwo nacieszy testami min low 1080 (pokazującymi przyrosty) - najmocniejszego na rynku cepa (!) na... najmocniejszym na rynku gpu (!) to może ktoś pokusi się też później o testy "realne / naturalne" dla tej konfiguracji, czyli 4K all max RT / PT / NKWD / NSDAP.
-
-
Aktywni użytkownicy