-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dikson · Opublikowano
Wszyscy moi znajomi co robią w montażu też mają fart? Głupoty wypisujecie na tych forach że czytać się nie da. Jeszcze nie spotkałem się by były inne kości, więc takie forumowe gadki można włożyć między bajki. Pokaz mi ten dysk z innymi kośćmi to pogadamy -
Przez Kaleron · Opublikowano
To, czy NVMe, czy SATA nie ma aż takiego znaczenia, jak to, na jakich jest pamięciach, a o tym producenci zazwyczaj nie informują. Typowo im tańsze, tym gorsze, ale też zależy, jaka sztuka się trafi. Jeśli trafisz na układy z jakimiś problemami/wadami wykonawczymi, może Ci się wysypać w pierwszym tygodniu użytkowania. Jeśli układy będą ok, dużo zależy od ilości wykonywanych operacji zapisu/kasowania. Tak naprawdę bardzo ciężko przewidzieć awarię SSD. -
Przez Doamdor · Opublikowano
W Far Cry5 to jest pogrom. 7800X3D 9800X3D Obecna wersja programu nie odczytuje 9800X3D, więc pobór prądu z hwinfo 9800X3D ma o 16C mniej w Far Cry 5 od 7800X3D. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Absolutnie mozliwe, u mnie wiatrkaki 40% potem 50 jak juz ma temp 90, w takim tombriderze benchmarku chwila moment w tej 1szej scenie jest 90'C. Ma lepsza plyte mocnej wycisniete timingi chlodzenie wodne, wiec masz 325 vs 340fps. w SOTTR tez bylo chyba 420~ vs 434. Takze nie sa dziwne to tylko pokazuje ze warto miec kazdy element PC po prostu dobry suma sumarum to jednak wplywa na FPS. Timingi 5fps, lepsza plyta 5fps, lepsze chlodzenie 5fps. Jednak czy 325sredni FPS to malo? I tak jest znacznie wiecej anizeli prezentuja to wykresy na YT z factory default XMP 6000. Dla przykadlu ostatnio morele zrobilo test 9800x3d, tam w SOTTR na srednich 404fps mial 9800x3d a 7800x3d 343 chyba, ja zrobilem u siebie 395fps. Wiec zapewne jego rig mialby tyle samo co 9800x3d factory default xmp 6000 -
Przez Send1N · Opublikowano
Twój intel i tak bierze 2x tyle także kolejny raz ci się nie udało niestety
-
-
Aktywni użytkownicy