Zgłoś
-
Ostatnio przeglądający 5 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Slayni · Opublikowano
Przygotowałem zestaw z 9800X3D i 4080 Super. Pozostałe komponenty dobrałem głównie pod kątem estetyki – zależy mi na utrzymaniu białej kolorystyki całego zestawu. Sprawdziłem ich osiągi i są b. dobre, jednak jeśli istnieją lepsze opcje w podobnym przedziale cenowym, rozważę ewentualne korekty. Proszę przede wszystkim o ocenę zestawu. Może coś jest do dup* i warto zmienić? A może warto czekać na serię 5X od nVidii, zakładając, że model 5060/5070 będzie oferowany w podobnej cenie jak obecna 4080 Super? CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D GPU: Gigabyte GeForce RTX 4080 SUPER Aero OC 16GB Chłodzenie: XPG Levante X 360 Obudowa: XPG INVADER X (biała) Płyta: ASUS TUF GAMING X670E-PLUS RAM: ADATA XPG Lancer Blade, DDR5, 32 GB, 6000MHz, CL30 (białe) Dysk: GOODRAM 2TB M.2 PCIe Gen4 NVMe PX700 Zasilacz: XPG Core Reactor II 850W 80 Plus Gold (biały) Alternatywnie, mogę rozważyć zmianę płyty na ASUS TUF GAMING B650-PLUS WIFI i chłodzenie na Arctic Liquid Freezer III. Dziękować! -
Przez indexinfio · Opublikowano
Kupiłem Przeskanuję, a potem postaram się zapisać co najmniej połowę tego dysku kopiując foldery ze zdjęciami i plikami gier. Mój recertyfikowany WD 80GB (800JB z tego co pamiętam) wytrzymał dłużej niż nowy. -
Przez dagedy · Opublikowano
Oczywiście, można zarządzać wszystkimi podświetlanymi elementami z poziomu OSD monitora i aplikacji. Przycisk on/off znajduje się po prawej stornie ekranu (można wyłączyć podświetlanie), kontroler menu OSD znajduje się na środku obudowy, "od dołu". -
Przez Isharoth · Opublikowano
Nowy filmik. Chyba jeszcze nikt nie wrzucał. Widać trochę ten downgrade graficzny. Ale mi to nie przeszkadza. Gameplay i klimat ważniejsze. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Umpero Chodzi Ci pewnie o SP. Silicon Prediction - czyli najprościej mówiąc potencjał krzemu, im wyższy tym lepszy.
-
-
Aktywni użytkownicy