Skocz do zawartości

Refugees Welcome

Jacek Winkler

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie tam moderacja jakoś zbytnio nie przeszkadzała na pclabie. A już akurat Kadajo to wcale - ma poczucie humoru, nie wyrywa się do kneblowania użytowników bez potrzeby. Powitać wszystkich. Na pclabie od 5 czerwca 2006, tu od dziś. Mam nadzieję, że duch forum pclaba tu przetrwa.

1 godzinę temu, wrobel_krk napisał:

Modami dobrze że będą osoby które to potrafią, a nie świerzaki.
Zastrzeżeń do modów najwięcej  jest od osób ukaranych - w 95% przypadkach słusznie. Jak jest dużo niesłusznych to jest ktoś na modem jeszcze, no nie?

Dostałem bana za rzekomy antysemityzm gdy zacytowałem jakąś durną wypowiedź w offtopie politycznym i napisałem "niedobra o tym mówić jest".
Co lepsze po kilku dniach poleciało konto mojej żony, która to już nie wiadomo czemu poleciała. Jakaś odpowiedzialność zbiorowa jak w Korei Północnej. Dorwali ją pewnie po IP albo kij go wie jak i czemu...

Dziękuję za szlachetną postawę wobec PCLabowej Braci. <kłania się>

Czy opcja podglądu postów przed publikacją tu istnieje? Nie widzę.

Bywa przydatne dla takich jak ja. Szczególnie kiedy piszę z lapka z włączonym "mac-padem" i wychodzą mi różne kwiatuszki.

Tak jakoś.

Edytowane przez B166ER
Właśnie brak podglądu się zemścił. Poprawiam link.
  • Like 1
  • Upvote 1

9 minut temu, Keel napisał:

Szkoda że nie ma takich statów jak na labie, ile userów zalogowanych, gości itd. Ciekawi mnie ile było kilka dni temu a ile jest teraz

pewnie wszystko da radę zrobić. Pewnie niektóre funklcje mniej a niektóre bardziej obciążają serwer.

Grunt, że admini weryfikują wszelkie sugestie i wypowiadają się. To jest coś, czego brakowało na pclabie...

56 minut temu, tomcug napisał:

To jest "oficjalne" forum portalu ITH, który działa już kilka dobrych lat i nigdzie się nie wybiera, także nie ma potrzeby zrzutek :D:D

Uff! Już się balem że wyciągnąsię "chciwe łapy" ;-E

Kolega @ITProffesionalUser jako ochotnik zapewne podrzuci kilka tysiączków. Proszę Kolego. Nie wstydź się. Wystąp z szeregu i ukaż dowód wpłaty ;-P

1 godzinę temu, Keel napisał:

Szkoda że nie ma takich statów jak na labie, ile userów zalogowanych, gości itd. Ciekawi mnie ile było kilka dni temu a ile jest teraz

Fakt! Niby takie nic ale złapałem się na tym że odruchowo zerkam kto jest na forum i ilu nas jest.

Dnia 30.10.2024 o 20:59, Fatality napisał:

No ale raczej inni nie wiedzą, bo z tego co pamiętam to były oskarżenia że mody usuwają ci posty przez to, że prawaki zgłaszają. Ale ostatecznie nie padało z imienia o jakiego moda chodzi

Ja do dnia dzisiejszego nie mam pojęcia, który tak robił xD i to już nie będzie miało znaczenia czy prawda zostanie odkryta czy też nie, gdyż zostanie zakopane do grobu.

Dnia 30.10.2024 o 22:34, userKAMIL napisał:

Zgadza się i nawet tam sam Blind ostatnio ustawił do pionu kogo trzeba. ;) Bardziej mi chodzi o to, że z tych ''świeżaków'' można też wybrać ogarnięte osoby.

Ciekawe kogo, skoro w ciągu ostatniego roku rzadko wchodził i prawie nic nie robił.

Dnia 31.10.2024 o 04:31, Filip454 napisał:

Gdzie Twój avatar z Pisi? :E

Zakopane do grobu. Nie ma sensu ustawiać tego samego avataru tutaj, gdyż zostało takowy nadany na labie ze względu na zasługi 8:E, ale dzik profilowy też ma swój urok i dzik wiąże w sposób bezpośredni z moją osobowością, bo przez praktycznie całe życie mam usposobienie typowego dzika, nie jako fizyczność, lecz przez sposób życia :cool:.

Edytowane przez Spl97

Przetrwają najsilniejsi,pewnie najbliższe pół roku zweryfikuje ruch na tym forum.

Chociaż administracja pclaba powinna chociaż poinformować,że większość userów przeszło tutaj. Można jeszcze pozycjonowanie się pobawić,żeby wpisując w google forum komputerowe,to byłoby na pierwszym miejscu.

@SPL97 naczelny spamerze bezsensownych treści na pclabie,możesz wykorzystać swój wolny czas i się przydać do nabijania pozycjonowania w google. W każdym swoim poście,a że lubisz spamować możesz wpisywać słowa typu "forum komputerowe","Komputer" itp. Powinno to nam pomóc przetrwać.

Edytowane przez ITProffesionalUser

40 minut temu, Spl97 napisał:

Ja do dnia dzisiejszego nie mam pojęcia, który tak robił xD i to już nie będzie miało znaczenia czy prawda zostanie odkryta czy też nie, gdyż zostanie zakopane do grobu.

Ciekawe kogo, skoro w ciągu ostatniego roku rzadko wchodził i prawie nic nie robił.

Zakopane do grobu. Nie ma sensu ustawiać tego samego avataru tutaj, gdyż zostało takowy nadany na labie ze względu na zasługi 8:E, ale dzik profilowy też ma swój urok i dzik wiąże w sposób bezpośredni z moją osobowością, bo przez praktycznie całe życie mam usposobienie typowego dzika, nie jako fizyczność, lecz przez sposób życia :cool:.

To Odyniec a nie dzik;)