ryba 1 246 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca Blizzpies: 2026 i to raczej polowa jak nie dalej, 300zl poprosze, a to Wasz kijowy dodatek
PaVLo 918 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca (edytowane) Godzinę temu, Brolly napisał(a): Panowie chyba to mamy Paladyna mają dodać? Edytowane 4 Czerwca przez PaVLo 1
Brolly 764 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca 25 minut temu, PaVLo napisał(a): Paladyna mają dodać? Na 99% tak , będzie w nowym dodatku w 2026. 8 Targi xbox i ten leak nie jest przypadkowy pewnie
Asag 284 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca Tylko że jak nie poprawią grywalności podstawki i nie zrobią czegoś aby sezony nie wydawały się identyczne to po tygodniu ogrywania znudzi się. Chyba że w dodatku całkowita przebudowa systemów gry. 2
PaVLo 918 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca (edytowane) Godzinę temu, Brolly napisał(a): Na 99% tak , będzie w nowym dodatku w 2026. Jak się to potwierdzi, to będzie to najważniejsza rzecz, która w końcu przekona mnie do zagrania w Diablo 4 Jedyna postać, która przyciągała mnie do serii Diablo Edytowane 4 Czerwca przez PaVLo
Dominix 405 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca Co by zmienili lub nie w podstawie gry, ja i tak bede pykal bo dla mnie obecnie diablo jest najbardziej przyjemne do grania z tego powodu ze mam jeszcze wowa i f1 wiec do takiego grania z doskoku jest idealnie. Ale kto wie co bedzie za rok kiedy bedzie dodatek czy kij wie kiedy wyjdzie.
wrobel_krk 851 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca Ja tym razem kupię na przecenie dodatek, chyba że całkeim skopią to co już jest.
Brolly 764 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Wczoraj oglądałem summer fest i nie było wgl diablo 4. Także czekamy na jutro i na xbox showcase, na 99% coś powiedzą.
Brolly 764 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) Edit na xbox showcase nic nie pokazali więc trzeba czekać do 20 -24 sierpnia 2025 na Gamescom. Tam na 99.9% będzie dodatek, tak teraz czekałem na zapowiedź bo zapomniałem właśnie o tych targach w sierpniu Edytowane 8 Czerwca przez Brolly
Dominix 405 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Tak oglądał trochę i się zastanawiałem czy dobry link dałeś bo tylko jedna gra byla potem jakąś inna i na koniec kilkanaście innych w kilka sekund. Dziwne trochę ale cóż. Jak musisz że na gamescom będzie to się poczeka. 1
Spychcio 802 Opublikowano 8 Czerwca Autor Opublikowano 8 Czerwca Bardzo czekam na dodatek, oby był nareszcie ktoś z mieczem i tarczą. Byle do GamesComu:) 1
Brolly 764 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca (edytowane) 17 godzin temu, Spychcio napisał(a): Bardzo czekam na dodatek, oby był nareszcie ktoś z mieczem i tarczą. Byle do GamesComu:) Będzie paladyn na 99.9% biorąc po uwagę zakończenie vessel of hatred plus masz 3 paladynów którzy stoją w zarbinzet i mówią o szukaniu grobu Akarata :> Główna broń klasowa oczywiście korbacz ale na pewno też będzie mógł nosić miecze albo dopory. Edytowane 9 Czerwca przez Brolly 1
Dimazz 566 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca A kiedy PoE2 będzie za darmo? Kiedyś coś mówili o czerwcu
nalewator 50 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Szybkie pytanie , czy wato kupić aby przejść tylko fabułę? I gdzie najtaniej można dostać grę?
Dimazz 566 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca @nalewatorna steamie jest d4 z dodatkiem za 200zl dla fabuły warto tylko fabuła w dodatku jest urwana i zrobiona pod następny dodatek. 1
nalewator 50 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Za 100 idzie znależć lub niewiele ponad w Keyshopach , na Steam mają chore ceny. Jak fabuła urwana to trochę kiepsko
lysyn 96 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Kupiłem nowego laptopa na RTX 5070Ti i podczas uruchomiania D4 okno się zamyka i wyskakuje błąd w okienku i gry nie da się uruchomić. I nie wiem co zrobić. Inne gry się uruchamiają ok.
Dominix 405 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca A co to za błąd, jeszcze dziennik zdarzeń można zobaczyć.
Jacek Winkler 165 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca W dniu 30.05.2025 o 21:59, ryba napisał(a): Bo nie ma, brak nagrody = to nie ma sensu. Mozesz tez powiedziec, ze podziwiasz piekne widoki jadac na koniu od miasta do miasta i dla Ciebie to jest satysfakcjonujace, Lilith jest tego idealnym przykladem. Mam ponad 1000h w tej grze, w D3 pod 10k, D2LOD i D2R pewnie pod 20k jak nie wiecej. No ale Ty grasz godzinke dziennie, wiesz lepiej na czym polegaja te gry @Jacek Winkler zgodnie z prosba na czacie, jest tu kilka osob, ktore z czystym sercem poleca Tobie gre tysiaclecia - Diabollo 4 Grałem, zapewne w najbliższym czasie nie wrócę. Ba, wolałbym już wrócić do D3, albo tym bardziej do D2, jeśli by mi się akurat znudziło PoE (jedynka). 1
Brolly 764 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca (edytowane) 50% przecena na battlenet na Diablo 4 i dodatek jak by ktoś chciał Cena cebulowa w uj Edytowane 19 Czerwca przez Brolly
Spychcio 802 Opublikowano 19 Czerwca Autor Opublikowano 19 Czerwca Czekam na 9 sezon, lecę rogalem pod taniec ostrzy, więc byle do 1 lipca...a 2 mam wolne
Dominix 405 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Ja chyba s9 czarką, rouge był nawet ok ale wracam na stare śmiecie Zapowiedź nowego sezonu.
Rekomendowane odpowiedzi