Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja ostatnio kupiłem dodatek, zacząłem ogrywać jego kampanię swoim shadow wave necro 130 paragon i tak się "świetnie" bawiłem że aż z ciekawości zainstalowałem Last Epoch. Oczywiście pierwsza postać to akolita że specem nekro. I powiem wam że pomimo że grafa trąci myszką l, crafting jest trochę dziwny, ekwipunek jest strasznie randomowy, to gra ma to coś co bardziej wciąga niż D4. Na razie lvl 30+ zobaczymy jak będzie dalej ale na razie to chce się wracać. A do D4 są to tak średnio. 

• Like 1
Opublikowano

bo blizz nie ma pomysłu na d4 oni są 20 lat wstecz.

Dają coś graczowi z chirurgiczną precyzją żeby czasem za dużo nie dostał i masz tony unikalnych itemków których nawet nie chce sie podnosić bo nie che się przeglądać statystyk.

Zmiany zachodzą w obrębie tej samej mapy bo nie można dać trochę więcej na wzór PoE bo gracz dostanie za dużo a przecież takie rzeczy to można tylko w płatnym dodatku.

Eventy sprowadzają się do ubicia potworków ze zmienionymi kolorami i spellami

Wszystko to tony tego samego nie wiadomo po co i do czego. 

Opublikowano
3 godziny temu, doman18 napisał(a):

Ja ostatnio kupiłem dodatek, zacząłem ogrywać jego kampanię swoim shadow wave necro 130 paragon i tak się "świetnie" bawiłem że aż z ciekawości zainstalowałem Last Epoch. Oczywiście pierwsza postać to akolita że specem nekro. I powiem wam że pomimo że grafa trąci myszką l, crafting jest trochę dziwny, ekwipunek jest strasznie randomowy, to gra ma to coś co bardziej wciąga niż D4. Na razie lvl 30+ zobaczymy jak będzie dalej ale na razie to chce się wracać. A do D4 są to tak średnio. 

W last Epoch im dalej tym lepiej. Tam gdzie problem ma D4 to LE bryluje. Im dalej w las tym lepsza zabawa.

• Like 1
Opublikowano
5 godzin temu, Spychcio napisał(a):

Dzisiaj o 20:00 CampFire Chat. Obejrzę sobie u Kondyssa na Twitchu.

W tym sezonie lecę ostatecznie WW Barbem + trzęsienie ziemi + starożytni:cool:

Oczywiście Solo Self Found.

Kondyss to miękka faja :E

Co do d4 to jestem ciekawy nowego sezonu, pewnie zainstaluje i spróbuję coś popykać, chociaż PoE2 mega wysoko ustawiło poprzeczkę.

Opublikowano (edytowane)

Na dev streamie z 27 szalu nie było a tutaj info ze duże zmiany SOON TM* blizzard czyli pewnie w 2026 z dodatkiem :E paladyn przyjdzie oczyścić grzechy sanktuarium jak i developerów którzy są leniami 8:E

image.thumb.png.fabd95ab205cd98981d87dee7800af6f.png

Edytowane przez Brolly
Opublikowano

Kurde, odpalilem nowy sezon na chwile i powiem tak.

Dla kogos kto gral w Last Epoch czy PoE2 poprostu ciezko sie gra w D4 bo to slaba gra mechanicznie.

W LE czy PoE2 zabijanie sprawia satysfakcje, tutaj to jest bardziej jakis przymus.

Poprostu D4 to slabe diablo. Szkoda.

• Like 1
  • Upvote 5
Opublikowano
12 godzin temu, Roman_PCMR napisał(a):

Kurde, odpalilem nowy sezon na chwile i powiem tak.

Dla kogos kto gral w Last Epoch czy PoE2 poprostu ciezko sie gra w D4 bo to slaba gra mechanicznie.

W LE czy PoE2 zabijanie sprawia satysfakcje, tutaj to jest bardziej jakis przymus.

Poprostu D4 to slabe diablo. Szkoda.

Idź już trolować gdzie indziej, bo już się  nie da czytać  tych twoich  wypocin, jak gra jest słaba i wszystko inne jest lepsze.

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)

W 3 na jednej postaci 250 paragon, na dwóch innych 60lvl. W 4 ponad 100h spędzone na pewno. W życiu już nie zagram w żadne Diablo, ha tfu!

PoE2 sobie łyknę kiedyś.

Edytowane przez j4z