Brolly 762 Opublikowano 13 Sierpnia Opublikowano 13 Sierpnia (edytowane) W dniu 12.08.2025 o 09:46, Dominix napisał(a): https://www.icy-veins.com/d4/news/diablo-4-official-livestream-update-no-season-10-ptr-stream/ Roda wyjebali to koniec z campfrajer streamami ale ja chcę to pluszowe ognisko co mieli W dniu 12.08.2025 o 10:55, Dominix napisał(a): Sytuacja zaczyna troche wygladac jak z D3, kiedy inny team sie tym zajal i zaczeli wprowadzac duzo ciekawych rzeczy. Moze jeszcze nie inny wewnetrzny zespol ale cos jest na rzeczy, na plus ze to sie dzieje znacznie szybciej wiec moze moze bedzie sporo lepiej. Time will tell No to było fajne i smutne jednocześnie że d3 dostało najwięcej zmian z 2-1,5 roku przed swoją "śmiercią" BTW dołączyłem do tego DC tam jest 500k ludzi w tym z 90 tys online ciekawe jak to jutro będzie wyglądało naszego czasu o 20 chyba live chat tam na DC z devami zamiast live streama. Edytowane 13 Sierpnia przez Brolly
pijoter100 32 Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia The 2.4.0 Public Test Realm (PTR) for Diablo IV will be available from August 19—26 https://news.blizzard.com/en-us/article/24224180/the-2-4-0-ptr-what-you-need-to-know
Brolly 762 Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia (edytowane) Edytowane 15 Sierpnia przez Brolly
larry.bigl 452 Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia Mam chyba jakiś solidny kryzys growy. Chciałem przysiąść do D4 kolejny raz bo kilka wolnych chwil się trafiło. Odpaliłem, chwilę podkręciłem się i takie "meh" mnie naszło. Za darmo mi jakiś punkty umiejętności się pojawiły. Wszystkie postacie jakie mam grałem z odskoku, czuję że nie mam połączenia z grą ani postaciami. Zastanawiam się czy nie zaorać ich kompletnie i zrobić czysty start w grę. Dla kontrastu odpalam D2R i jakoś tak łatwiej jest "stay a while"...I to nie to, że D4 jest złe. Sam nie wiem. 2
wrobel_krk 851 Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia Ja mam przesyt za dużo tego. Warunek lato robię przerwę od gier na pc. Liczę na te zmiany o świeże spojrzenie po 2 sezonach przerwy
Spychcio 802 Opublikowano 15 Sierpnia Autor Opublikowano 15 Sierpnia Ja gram w każdy sezon, ale czas na jakieś większe zmiany A 10 sezon to znów to samo, podmienili kolejny raz moce + mały tuning hord + chaos unikaty z tyłka i lecimy 1
Brolly 762 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia (edytowane) Dobra chłopaki módlmy się aby coś pokazali z D4 gamescom start Edytowane 19 Sierpnia przez Brolly
Spychcio 802 Opublikowano 19 Sierpnia Autor Opublikowano 19 Sierpnia (edytowane) @Brolly i wykrakałeś znów nic nie było Nie wiem kiedy oni chcą pokazać chociaż zwiastun? Ciekawe czy do połowy 2026r. zobaczymy dodatek Edytowane 19 Sierpnia przez Spychcio
Brolly 762 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia 54 minuty temu, Spychcio napisał(a): @Brolly i wykrakałeś znów nic nie było Nie wiem kiedy oni chcą pokazać chociaż zwiastun? Nie wiem czy do połowy 2026r. zobaczymy dodatek Trzeba mieć nadzieję do końca gamescomu do 25 jest, jak nie to 11 grudnia. normalnie dołka złapałem xd
Spychcio 802 Opublikowano 19 Sierpnia Autor Opublikowano 19 Sierpnia Wydaje mi się, że nic już nie będzie na GamesComie. Skupią się na PTR sezonu 10 + CampFire i tyle...cisza. P.S. ciekawe czego dowiedział się Kondys na tym wyjeździe.
Brolly 762 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) 15 godzin temu, Spychcio napisał(a): Wydaje mi się, że nic już nie będzie na GamesComie. Skupią się na PTR sezonu 10 + CampFire i tyle...cisza. P.S. ciekawe czego dowiedział się Kondys na tym wyjeździe. Najbliżej jest game award 2025 11 grudnia ale to chyba za dlugo, blizzcon 2026 dopiero za rok na jesień. A nie mogą dać premiery z dnia na dzień bo nie zharvestują pre orderów dodatek według roadmap 100% na 2026 Wszystko do teraz odchaczone na + (poza klawiaturą i myszką dla konsol) Edytowane 20 Sierpnia przez Brolly
Spychcio 802 Opublikowano 20 Sierpnia Autor Opublikowano 20 Sierpnia Pozostaje mieć nadzieję, że zobaczymy coś jeszcze w tym roku. No i byle zleciał czas do dodatku bo może wtedy coś się zmieni bo obecne sezony to niestety reskiny które nie dają żadnej ekscytacji a jedynie zabijają nude. 1
Reddzik 2 762 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia Patrząc co oferuje POE2 i LE to Diablo ma spory problem, jedyny plus w D4 to jest ominięcie kampanii, nie trzeba ponownie tego przechodzić, zaś LE i POE2 to niestety żmudna wycieczka przez kampanię dla każdej postaci.
Spychcio 802 Opublikowano 21 Sierpnia Autor Opublikowano 21 Sierpnia Fakt, oglądałem wczoraj ogłoszenie 0.3 do POE2 i zmiany są gigantyczne a w D4 praktycznie nic się nie dzieje...
galakty 3 318 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia 14 minut temu, Reddzik napisał(a): LE i POE2 to niestety żmudna wycieczka przez kampanię dla każdej postaci. W LE przejście kampanii zajmuje 2h... Nawet całej robić nie musisz.
Dominix 405 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia Ja mam tylko D4 i LE wiec oba na zmiane akurat styka. D4 do pogrania z miesiac, LE moze tez i przerwa. Do dodatku w D4 to jeszcze tych sezonow bedzie, Rob dopiero co odszedl wiec tak na szybko duzo nie zrobia, ale sie poczeka
Reddzik 2 762 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia 11 minut temu, galakty napisał(a): W LE przejście kampanii zajmuje 2h... Nawet całej robić nie musisz. 2h? Pierwsze słyszę. Z tego co wiem zajmuje dłużej niż te 2h.
galakty 3 318 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia @Reddzik Sam korzystałem, mega szybko idzie 1
wrobel_krk 851 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia 1 minutę temu, Reddzik napisał(a): 2h? Pierwsze słyszę. Z tego co wiem zajmuje dłużej niż te 2h. Jak już wiesz ocb:) 1
Reddzik 2 762 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia (edytowane) Jak się ogarnie na pamięć co gdzie iść i lecieć jak przecinak do przodu, to może i da te 2h, to raczej jest awykonalne. Jak ja grałem to leciałem omijając część mapy dungeonami - o ile mam klucze ale nigdy to nie zajmuje 2h, a dużo więcej. Więc co by nie powiedzieć trzeba robić kampanię, czy to do 7 aktu czy nie, a nie można całkowicie ominąć i lecieć end gamowe aktywności Dlatego często nie chce mi się grać drugą postacią, lecieć kolejny raz te akty kampanii- masakra- i to dobre kilka godzin grania. Dlatego w D4 to jest też duży plus, wprawdzie jedyny ale duży plus, można lecieć od 1lvl i grać w co się chce. Zazwyczaj zaczynamy sezonowym questem. Dobrze napisane: "skip the campaign by doing the campaign" Edytowane 21 Sierpnia przez Reddzik
ryba 1 246 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia No patrz, a w D2 tez trzeba przejsc kampanie Tylko ze ta gra jest tak dobrze poukladana, ze bez znaczenia jest lvl postaci - 20/40/60, efekt nagrody jest na kazdym kroku, matematyka sie zgadza i jest logiczna, przedmiotow wuj i ciut ciut - ktos marudzi ze trzeba przeleciec sie po mapkach i odhaczyc niektore questy?
wrobel_krk 851 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia No dlatego nie gram D2R zbrzydły mi kampanie
ryba 1 246 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia aha, no tak, wymagane 9 czy tam 10 misji glownych i 4-5 pobocznych dla nagrod to tak wiele generalnie to i tak masz prawie caly czas bieg do przodu z lokacji na lokacje by mLvl zwiekszac. Trudno to nawet nazwac kampania przy dzisiejszych grach.
wrobel_krk 851 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia Ale to dalej 4h czy więcej żeby piekło ukończyć - za dużo grałem też w d2 - ale co ja tam wiem. No i własnie bieg do przodu jak juz musze kampanie robic to chociaz ciekawa by byla:)
Rekomendowane odpowiedzi