Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 godzin temu, galakty napisał(a):

Mi teraz 1 wydropił ale z Beiala. 

Z Azmodana sam syf wypada i 453534 Sygilów których nie ma gdzie ładować... 

sprawdzaj je
Odkladaj:

"Wisdom" na 15% XP pool
"Treasure" na farme matsów, obducytu itp.
"Hidden armory" na farme Ancestrali 1GA+

Reszte przepalaj i tworz nowe :) 

Moze trafisz prankstera i dostaniesz 5 Mityków + iskre :) 

• Upvote 1
Opublikowano

ja dopiero zacząłem robić boskie dary :D

zapomniałem o tym quescie

w koncu używalny mythic poleciał. Z bossa pod drzewem szeptów za 12 serc

tylko uświęciłem i nie można już levelować itemku. Tak to jest jak ktoś się nie zna

123.jpg

• Like 1
Opublikowano

To mi poleciało za stworzenie skrzynki, potrzebne do builda ale póki co nie mam za co wymienić. 
obraz.thumb.png.ec5fd6de248b1e040e7bee47c4c7a852.png

A to poleciało z Zira, farmiłem, tym buildem Heartseekerem boss pada w 30sekund- ta wiem Paladyn to robi w 10:E, przestałem podnosić unikaty. 

obraz.thumb.png.aff578dbfb4ae31b3a7f28336457f2eb.png

Mam jeszcze klatę Potęga Tyraela- drop z drugiej skrzynki, i pierwszy drop ring Stopione Serce Seliga ale to wydaje się być kiepskie z tym afixem, tzn pewnie na specyficzny build.

• Upvote 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Jakby co to murzyn jest teraz w sklepie ubi 50% taniej.
    • w biosie przywróciłem domyślne ustawienia nic nie dało karta bez żadnych oc od nowości procesor tak samo   Dziś jak włączyłem pc miałem 3 szybkie piknięcia na głośniczku i się odpalił pc bez restartu    Robiłem test OCCT VRAM godzinny i żadnych błędów   Usunełem stery display driver uninstaller i zainstalowałem nowe ciekawe też jest to że na dysku wróciło mi aż 40 gb tak zaśmiecają dysk stare stery    Prędzej miałem rx 580 i nigdy nie miałem żadnych błędów i po wymianie na rtx 5060 nie robiłem formata może spróbuję zrobić    Dziwne jest to ze jak kupiłem tego rtxa było git przez dłuższy czas do czasu aż pojawiły się te pierwsze blu screny wyjąłem 1 kość ramu było dobrze potem przez miesiąc grałem w assasyna shadows i było dobrze potem była aktualizacja sterowników i  teraz znowu wróciły te wysypki    z tym ramem to już mam dosyć bo przekładam po 1  kości od każdego ramu do każdego slotu najpierw nic nie startuje potem jak mu się zachce to zacznie startować    już nie wiem co robić zastanawiam się nad serwisem bo nigdy takiego problemu nie miałem 
    • No może trochę się oszukuję, może też nie do końca rozumiem jak ten test jest wykonywany. Trochę brak logiki w nim , gdyż  mój cpu pokazuje wyższą wydajność, gpu 8-10% gorzej a kombined 18% gorzej , dziwne  Zawsze myślałem że te testy najbliżej pokazują scenariusz w grze gdzie jest ciśnięty cpu i gpu  .  Jak patrzę na czystą wydajność GPU np w RT to różnica już tylko ~3% . Ale gpu też ma mocniejsze OC wiec na tych samych taktach moze być zero różnicy .  
    • Fallout dobry serial, lepsze takie retrospekcje które niektórych mogą czasem przynudzić (mnie nie przynudzają) niż nuda cały czas jak np w alien earth  do tego serial jest zdecydowanie lepszy niż gry a nie zawsze tak bywa, przykład wiedzmin 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...