Diablo 4
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
Jak miał PL2=253W i uruchomił Cinebench R23 Multicore pojedynczy przebieg, natomiast maks pobór miał ~149W, to praktycznie można powiedzieć, że jego wynik był przy ~149W. -
Przez Najdas1985 · Opublikowano
Witam. Panowie poległem ze składaniem kompa. Nie wiem, gdzie mogę zamontować drugi dysk hdd szajsunga wedlug instrukcji jest miejsce tylko na jedno hdd. Kupilem endorfy arx 500. Kombinowałem, żeby jakoś zamontowac w miejscu ssd, ale nie pasują mocowania. W najgorszym przypadku bedzie lezal odlogiem ... Składałem kompa 15 lat temu i wiele sie zmieniło Na dzisiaj wiecej nie robię, bo mnie nerwy wykończą Ps. Czy przewody przeciagnac przed montazem podzespolow, czy przy modularnym zasilaczu to bez znaczenia? -
Przez Raiven · Opublikowano
Mam problem z 9070 XT przy monitorze 165 Hz (6900 XT nie miało tego problemu). Podczas grania co jakiś czas potrafi się ekran wyłączyć na kilka sekund i ponownie włączyć. Googlując się zdziwiłem jak wielu na reddit również ma ten problem. Próbowałem niektórych rozwiązań które niektórym graczom pomagało jak wyłączenie MPO i HAGS, ale to nie pomogło. Jest sens w ogóle to wyłączać? Opinie w necie podzielone... Komuś pomogło ręczne ustawienie 160 Hz, ale u mnie dopiero zjechanie do 144 Hz rozwiązało problem (bez konieczności zmiany kabla DP na HDMI jak część robiła). Jakieś jeszcze pomysły co można zrobić aby zachować wyższe odświeżanie? -
Przez Phoenix. · Opublikowano
https://www.x-kom.pl/p/1276733-monitor-led-27-265-284-lg-ultragear-27gs75q-b.html 1440p i 180hz to bedzie przepasc
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi