Godlike 880 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca (edytowane) @galaktyA próbowałeś zmienić wersję w pliku mod.manifest dla takiego moda i zadziałał ci? Bo u mnie prawie każdy ma ten plik. Edytowane 14 Marca przez Godlike
seba842005 130 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca @Godlike Nie wszystkie mody da się w ten sposób naprawić. Niektóre wymagają ponownej kompilacji. 1
Godlike 880 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Dobra to ja wstrzymuje sie z aktualizacja gry do czasu aktualizacji modów
voltq 1 372 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca (edytowane) Teraz są dwie opcje DLSS 4 Transformers i ta druga , ta pierwsza obniża FPS i poprawia obraz , mody na unlimited save i więcej golda u handlarzy działają nadal , reszta których używałem nie działa Nie mogę zmienić fryzury i zarostu , jak już kliknę balwierza to pad klawiatura i myszka jakby nie działają i nic się nie dzieje Edytowane 14 Marca przez voltq
Frog67 389 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Czytam wątki na necie że kucie mieczy zostalo utrudnione co samo Warhorse podobno przyznalo i część osob teraz wylewa żale w necie że nie mogą wykuć broni na 4 poziomie, dziwne ja dziś wykułem dwa i żadnej różnicy nie zauważyłem, ale może przegrzali ostrze. 1 1
voltq 1 372 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca 22 minuty temu, Frog67 napisał(a): Czytam wątki na necie że kucie mieczy zostalo utrudnione co samo Warhorse podobno przyznalo i część osob teraz wylewa żale w necie że nie mogą wykuć broni na 4 poziomie, dziwne ja dziś wykułem dwa i żadnej różnicy nie zauważyłem, ale może przegrzali ostrze. Większości ludzi nie potrafi przeczytać ze zrozumieniem co jest napisane , gra jest łatwa tylko trzeba czytać ze zrozumieniem
aureumchaos 440 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca 8 godzin temu, voltq napisał(a): Teraz są dwie opcje DLSS 4 Transformers i ta druga , ta pierwsza obniża FPS i poprawia obraz , mody na unlimited save i więcej golda u handlarzy działają nadal , reszta których używałem nie działa Nie mogę zmienić fryzury i zarostu , jak już kliknę balwierza to pad klawiatura i myszka jakby nie działają i nic się nie dzieje Ja gram na Steam padzie i normalnie ciachnolem sobie fryzurę z kucykiem i brodę drwala. Moze jakiś mod Ci konflikt robi. U mnie ponad połowa modów nie działa, cześć już przerzucili na workshop. Po tym 5gb paczy wydajność taka sama jak by była przed płaczem 1.2.
voltq 1 372 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca @aureumchaos tak jakiś mod blokował już działa 1
zoomehsak 49 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca (edytowane) Po włączeniu gry pojawia mi się info z barberem - daje dalej i pojawia się ekran ze "screena" nie da się nic zrobic :- ( Miał ktoś podobny problem ? EDIT: 3 razy musiałem przeinstalować grę i pomogło :-/ Edytowane 15 Marca przez zoomehsak
JeanPepin 333 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca 23 minuty temu, voltq napisał(a): @aureumchaos tak jakiś mod blokował już działa To ja mogę powiedzieć z pewnością który mod, miałem ten sam probem i tylko jeden wgrany mod na quick savea, usunalem folder i barber działa normalnie, można wgrać z powrotem moda 1
galakty 3 305 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca 14 godzin temu, Godlike napisał(a): @galaktyA próbowałeś zmienić wersję w pliku mod.manifest dla takiego moda i zadziałał ci? Bo u mnie prawie każdy ma ten plik. Tak i działają, ale nie każdy pójdzie tym sposobem Znaczy chodzi o to, że jak autor zablokował moda do danej wersji 1.1.* to po aktualizacji z automatu będzie nieaktywny, można spróbować dać 1.2.* i zobaczyć czy działa. To tylko ograniczenie wersji, a jeśli kod się zmienił to trzeba skompilować od nowa .pak
skypan 1 752 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca 1 godzinę temu, zoomehsak napisał(a): Po włączeniu gry pojawia mi się info z barberem - daje dalej i pojawia się ekran ze "screena" nie da się nic zrobic :- ( Miał ktoś podobny problem ? Miałem to samo. Wywalenie moda - skip intro pomogło 1
Frog67 389 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Widze że mody na Zawisze już się pojawiają 1 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca 5 godzin temu, zoomehsak napisał(a): 3 razy musiałem przeinstalować grę i pomogło :-/ 1
Godlike 880 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca 9 godzin temu, Frog67 napisał(a): Widze że mody na Zawisze już się pojawiają Co to za mod? Podoba mi się
Frog67 389 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca 9 minut temu, Godlike napisał(a): Co to za mod? Podoba mi się https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance2/mods/1062?tab=files Łap. 2
seba842005 130 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca (edytowane) 20 godzin temu, Frog67 napisał(a): Widze że mody na Zawisze już się pojawiają Poprawiłem moda pod wersję 1.2.1 gry i dodałem spolszczenie. https://drive.google.com/file/d/1xiHfloUzZR1axNwagLWJ4woKWUsDDm2p/view?usp=drive_link Edytowane 16 Marca przez seba842005 2 2
voltq 1 372 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca 21 godzin temu, seba842005 napisał(a): Poprawiłem moda pod wersję 1.2.1 gry i dodałem spolszczenie. https://drive.google.com/file/d/1xiHfloUzZR1axNwagLWJ4woKWUsDDm2p/view?usp=drive_link Wrzuciłeś na Nexus mod i steamworkshop ?
seba842005 130 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca (edytowane) @voltqTo nie jest mod mojego autorstwa. Dodałem tylko poprawkę pod wersję gry 1.2.1 i spolszczenie. Jet tylko tu dla Was na forum. Edytowane 17 Marca przez seba842005 2
Element Wojny 4 775 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca (edytowane) https://www.gry-online.pl/newsroom/w-kingdom-come-deliverance-2-w-jednym-z-glownych-zadan-pojawil-si/z92cc98 W Kingdom Come: Deliverance 2 jest błąd, który uniemożliwia kontynuowanie głównego wątku. Zostanie on naprawiony jeszcze w tym tygodniu. Mowa tu o zadaniu zatytułowanym „Do podziemi”, w którym musimy znaleźć postać o imieniu Bukłak. Gracze donoszą, że po zainstalowaniu aktualizacji 1.2 NPC nie chce się pojawić, co uniemożliwia kontynuowanie głównego wątku. Edytowane 17 Marca przez Element Wojny 1 1
kamilos69 316 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca (edytowane) Gra skończona. Wszystkie trofea zdobyte. Kasia i Różna wyruchane. Fajnie się grało i czekam na dlc. W porównaniu do jedynki zbyt prosta. Edytowane 17 Marca przez kamilos69 1
lukadd 2 901 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca 2 godziny temu, Element Wojny napisał(a): „Do podziemi” Wczoraj akurat tą misje robiłem. U mnie nie było problemu. 1
Rekomendowane odpowiedzi