Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Teraz są dwie opcje DLSS 4 Transformers i ta druga , ta pierwsza obniża FPS i poprawia obraz , mody na unlimited save i więcej golda u handlarzy działają nadal , reszta których używałem nie działa 

Nie mogę zmienić fryzury i zarostu , jak już kliknę balwierza to pad klawiatura i myszka jakby nie działają i nic się nie dzieje

Edytowane przez voltq
Opublikowano

Czytam wątki na necie że kucie mieczy zostalo utrudnione co samo Warhorse podobno przyznalo i część osob teraz wylewa żale w necie że nie mogą wykuć broni na 4 poziomie, dziwne ja dziś wykułem dwa i żadnej różnicy nie zauważyłem, ale może przegrzali ostrze.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
22 minuty temu, Frog67 napisał(a):

Czytam wątki na necie że kucie mieczy zostalo utrudnione co samo Warhorse podobno przyznalo i część osob teraz wylewa żale w necie że nie mogą wykuć broni na 4 poziomie, dziwne ja dziś wykułem dwa i żadnej różnicy nie zauważyłem, ale może przegrzali ostrze.

Większości ludzi nie potrafi przeczytać ze zrozumieniem co jest napisane , gra jest łatwa tylko trzeba czytać ze zrozumieniem

Opublikowano
8 godzin temu, voltq napisał(a):

Teraz są dwie opcje DLSS 4 Transformers i ta druga , ta pierwsza obniża FPS i poprawia obraz , mody na unlimited save i więcej golda u handlarzy działają nadal , reszta których używałem nie działa 

Nie mogę zmienić fryzury i zarostu , jak już kliknę balwierza to pad klawiatura i myszka jakby nie działają i nic się nie dzieje

Ja gram na Steam padzie i normalnie ciachnolem sobie fryzurę z kucykiem i brodę drwala. Moze jakiś mod Ci konflikt robi. U mnie ponad połowa modów nie działa, cześć już przerzucili na workshop. 

Po tym 5gb paczy wydajność taka sama jak by była przed płaczem 1.2.

Opublikowano (edytowane)

Po włączeniu gry pojawia mi się info z barberem - daje dalej i pojawia się ekran ze "screena" nie da się nic zrobic :- (

Miał ktoś podobny problem ?

EDIT: 3 razy musiałem przeinstalować grę i pomogło :-/

1771300_31.jpg

Edytowane przez zoomehsak
Opublikowano
23 minuty temu, voltq napisał(a):

@aureumchaos tak jakiś mod blokował już działa 

To ja mogę powiedzieć z pewnością który mod, miałem ten sam probem i tylko jeden wgrany mod na quick savea, usunalem folder i barber działa normalnie, można wgrać z powrotem moda:E

• Like 1
Opublikowano
14 godzin temu, Godlike napisał(a):

@galaktyA próbowałeś zmienić wersję w pliku mod.manifest dla takiego moda i zadziałał ci? Bo u mnie prawie każdy ma ten plik.

Tak i działają, ale nie każdy pójdzie tym sposobem ;) 

Znaczy chodzi o to, że jak autor zablokował moda do danej wersji 1.1.* to po aktualizacji z automatu będzie nieaktywny, można spróbować dać 1.2.* i zobaczyć czy działa. To tylko ograniczenie wersji, a jeśli kod się zmienił to trzeba skompilować od nowa .pak

Opublikowano
1 godzinę temu, zoomehsak napisał(a):

Po włączeniu gry pojawia mi się info z barberem - daje dalej i pojawia się ekran ze "screena" nie da się nic zrobic :- (

Miał ktoś podobny problem ?

Miałem to samo. Wywalenie moda - skip intro pomogło :)

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

https://www.gry-online.pl/newsroom/w-kingdom-come-deliverance-2-w-jednym-z-glownych-zadan-pojawil-si/z92cc98

W Kingdom Come: Deliverance 2 jest błąd, który uniemożliwia kontynuowanie głównego wątku. Zostanie on naprawiony jeszcze w tym tygodniu. Mowa tu o zadaniu zatytułowanym „Do podziemi”, w którym musimy znaleźć postać o imieniu Bukłak. Gracze donoszą, że po zainstalowaniu aktualizacji 1.2 NPC nie chce się pojawić, co uniemożliwia kontynuowanie głównego wątku.

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1
  • Upvote 1