Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, MJRegul napisał(a):

Po najnowszym patchu nie można spać u młynarza, popsuli, potwierdzam %-)

Daltego ja mam wygranego moda że nie trzeba spać oraz zapis w dowolnym momencie i nie mam takich problemów :E

• Confused 1
Opublikowano
5 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Ale inne miejsca działają.

Na szczęście nie apotkałem dalszych problemów

13 minut temu, Godlike napisał(a):

Daltego ja mam wygranego moda że nie trzeba spać oraz zapis (...)

No jak będzie mnie to irytować, to też go wgram 🙄, na razie daję radę.

• Haha 1
Opublikowano

Wczoraj wreszcie wymęczyłem koniec, moje żółwie tempo plus ominięcie sporej ilości pobocznych questów dało w sumie 3.5 miesiąca gry.  :) 

Zamierzam to przejść dokładniej jak już będzie komplet DLC dostępny, pewnie gdzieś za rok lub półtora, jak dożyję.  ;D 

Mogą być spojlery!

Spoiler

Gra świetna, ale moim zdaniem końcówka do dupy, dali kilka śmiesznych filmików i to tyle. W sumie kalka pierwszej części, tylko do przybranego ojca dołączyła jeszcze matka. No i brak otwartego zakończenia, w pierwszej części kompania wyruszała ku nowej przygodzie, i wprawdzie po siedmiu latach ale jednak kontynuacja nastąpiła, tutaj spory niedosyt u mnie.

Ja bym dał jeszcze ślub Hansa, z którego by zwiał i Henry musiałby go znaleźć i doprowadzić, plus może jeszcze jakieś nakreślenie jego dalszych losów. Może wybór żony, Tereska albo ta szlachetnie urodzona Róża, no i w ten sposób też wybór tego kim chce być. Wybiera Teresę i prowadzi kuźnię, wybiera Różę i zostaje jakimś lordem (zakładając że Radzik by go usynowił oficjalnie, i uczynił następcą oraz dziedzicem).

A tak to trochę lipa niestety, zemsta jakoś tam się dokonała ale Henry ma przed sobą jeszcze całe życie. Jedyna nadzieja że jednak powstanie KCD 3, w końcu przed nimi wojny husyckie, a Żiżka już się pojawił.

• Like 1
Opublikowano

Nieee!! Tylko średniowiecze!!  :E

Ale pamiętam że był jakiś screen pokazywany z datą Skalitz 1503 o ile pamiętam, może to jakaś wskazówka?

Ludzie spekulowali że to oznacza potomków Henryka, ale okazało się to zmyłką wtedy o na szczęście dostaliśmy kontynuację jego historii.

Ale obawiam się że tych dwóch aktorów już nie zobaczymy w grze od Warhorse, i teraz to jest już koniec historii Henryka.

Szkoda.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, galakty napisał(a):

Co to za herezje?! :E 

Ja się od Wiedźmina odbiłem, z 1 i 2 za długo zwlekałem i teraz graficznie są po prostu paskudne, a W3 skończyłem na prologu..  :P 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, Mar_s napisał(a):

Ja się od Wiedźmina odbiłem, z 1 i 2 za długo zwlekałem i teraz graficznie są po prostu paskudne, a W3 skończyłem na prologu..  :P 

Było czekać na remake 1.

Opublikowano
6 godzin temu, Mar_s napisał(a):

Nieee!! Tylko średniowiecze!!  :E

Ale pamiętam że był jakiś screen pokazywany z datą Skalitz 1503 o ile pamiętam, może to jakaś wskazówka?

Ludzie spekulowali że to oznacza potomków Henryka, ale okazało się to zmyłką wtedy o na szczęście dostaliśmy kontynuację jego historii.

Ale obawiam się że tych dwóch aktorów już nie zobaczymy w grze od Warhorse, i teraz to jest już koniec historii Henryka.

Szkoda.

To se Medilvala TOTAL War II pograj z modem Deus po Vult :E swoją drogą w Medivala III chętnie bym pograł ale pewnie Marzenie ściętej głowy :(

A co do kontynuacji KCD2 to okres wojny 30 letniej w tytuł gry by się wpasował, moznaby dać jako bohaterów pra pra pra wnuki Henryka które by wspominały wojownicze go tatę :E Swoją drogą to bardzo mało jest gier których akcja dzieje się w takich, bądź zbliżonych czasach, poza AC to nic mi do głowy nie przychodzi. A fajnie by było sobie troszkę postrzelać z tamtejszych pistoletów czy muszkietow, przeplatając to walka szpada czy szabla. 

• Like 1
Opublikowano

Zważywszy że zajęło im to teraz 7 lat, a nie byli już studiem żebrzącym na Kickstarterze, to obawiam się że ewentualnej kontynuacji mogę nie dożyć.  :P 

Ale zobaczymy, oby coś było, i oby było szybciej

• Like 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
14 minut temu, voltq napisał(a):

ktoś jeszcze gra? , polecam tak jak ja gram teraz ponad 100h juz na PC hardcore mode z wszystkimi negatywnymi perkami i modami na trudniejsza walkę na PC , wreszcie gierka stawia jakieś wyzwanie

220h i starczy, Wsiąkłem w No Man's Sky i zapowiada się drugie tyle...