Until Dawn Remake
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez RavenArsenal · Opublikowano
MSI b850 edge (199£) czy x870e edge (350£) do 9800x3d? Jedna karta graficzna i 2 dyski nvme, usb4 raczej nie potrzebuję tak samo jak dokładania większej ilości dysków w przyszłości. -
Przez poszukiwaczGPU · Opublikowano
"Przyjaciele" S1 obejrzany. Jak mówiłem wcześniej kiedyś trafiałem na losowe odcinki w TV (jak się jeszcze TV oglądało po szkole ) i jakiś szczególnych uczuć do tego serialu nie czułem. Natomiast oglądany teraz z perspektywy 30latka jestem zachwycony. Gorąco polecam jeśli ktoś się waha, oczywiście tylko i wyłącznie z napisami. 9/10. Po zastanowieniu ruszam z "Odwróceni. Ojcowie i córki" (2019). Pierwszy sezon był naprawdę dobry, szczególnie po lekturze "Alfabet mafii". Ale kiedy to było. -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Nitro+ ma power limit 330W, można go podbić o max. 10%. Wychodzi 363W. Z kolei 5070 Ti Vanguard pociągnie max. 350W, więc to naprawdę śmieszna różnica. Poza tym ładowanie watów w RDNA 4 to gra niewarta świeczki 🕯️. Te karty "kończą się" w okolicy 260W. Podam ci teraz przykład. Najpierw wynik z XFX Quicksilver, który ma power limit 304W. A teraz wynik z XFX Mercury OC, który ma power limit 340W. Wzrost o zawrotne 2,3%, pobór mocy +12%. Warto ładować waty w RDNA 4? -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Nie wiem czy tutaj czy w temacie amd ktos wrzucal linka do strony z zentimmings z wszystkim wersjami, poratuje ktos bo nie moge tego odszukac -
Przez galakty · Opublikowano
No właśnie Gigabyte tu brakuje jakiegokolwiek Windforce chyba bliżej Ventusa będzie patrząc na długość i grubość... On jest mniejszy od Phantoma 4070Ti. Nie no, jak brać to Gaming co najmniej.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi