azgan 500 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada https://ithardware.pl/aktualnosci/gta_6_rockstar_games_zapowiedz-36339.html
JeanPepin 23 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada https://www.gry-online.pl/newsroom/premiera-gta-6-pozostaje-niezagrozona-take-two-potwierdza-piata-o/z62b48f
azgan 500 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada https://ithardware.pl/aktualnosci/grand_theft_auto_6_pc_premiera-36392.html
kanon7 89 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada W dniu 2.11.2024 o 00:48, azgan napisał(a): Przytuliłbym na premierę gry
Michaelred 135 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Tak jak oglądałem już kiedyś ten trailer to mnie graficznie z kapci nie wyrwał. Zobaczymy pewnie max możliwości dopiero jak będzie wersja na PC... kiedyś
Kelam 717 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Dla mnie to najmniej robiąca wow w czerepie zajawka gta. Gdzie temu do gta5 .
Kris194 336 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Minął prawie rok a dalej powstają analizy pierwszego trailera
AndrzejTrg 186 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Taaa, a 11 lat po premierze twórcy powiedzą że w GTA V Góra Chillad i jej "tajemniczy" rysunek to była podpucha dla ludzi szukających "tajemnic"... Nie ze mną te numery, po GTA SA
Spychcio 286 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada Nadal brak info o zwiastunie nr.2 a to już prawie rok od trailera nr1.
Kris194 336 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada Ja co jakiś czas oglądam pierwszy trailer i ze smutkiem stwierdzam, że nawet nie zostało jeszcze zapowiedziane cokolwiek co technicznie by się zbliżało do VI. Z początku nie doceniałem trochę nadchodzącej odsłony pod względem grafiki ale z biegiem czasu widzę coraz bardziej jaka jest przepaść między nadchodzącą a obecną częścią. Spoiler
Kelam 717 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada @Kris194Przy dwóch lub więcej filmikach czy ss'ach z rzędu, to radzę używać spoilera. 1
AndrzejTrg 186 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada 1 godzinę temu, Spychcio napisał(a): Nadal brak info o zwiastunie nr.2 a to już prawie rok od trailera nr1. Ja nawet trailera nr.1 nie zobaczyłem
Spychcio 286 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada Godzinę temu, Kris194 napisał(a): Ja co jakiś czas oglądam pierwszy trailer i ze smutkiem stwierdzam, że nawet nie zostało jeszcze zapowiedziane cokolwiek co technicznie by się zbliżało do VI. Z początku nie doceniałem trochę nadchodzącej odsłony pod względem grafiki ale z biegiem czasu widzę coraz bardziej jaka jest przepaść między nadchodzącą a obecną częścią. Ukryj zawartość Odnośnie grafiki to się nie jaram bo tutaj szału totalnie nie będzie porównując np. do takiego CP2077 na modach i z PT. to GTA6 wygląda jak 2 generacje do tyłu Liczę jednak na świetną zabawę w tej piaskownicy, jak i na detale, fizykę... ogólnie na możliwości:))
Rekomendowane odpowiedzi